JO15-1 oefent tegen DEV

11 Sep 2017 | JO15-1, Junioren

Donderdag speelden we onze tweede oefenwedstrijd, nu tegen DEV Doorn JO15-1.
Het eerste kwartier was duidelijk voor ons, we speelden goed, maar voorin werd er veel te weinig bewogen waardoor we weinig goede kansen kregen. En die paar kansen die we kregen werden helaas geen doelpunt. Halverwege de eerste helft viel ook nog Jarno uit, terwijl hij net terug was van een hele lange blessure. Gelukkig viel het mee. DEV werd sterker, maar ook zij konden niet scoren omdat Lars steeds goed uit zijn goal kwam.

In de tweede helft ging het wat minder goed en werd DEV sterker, maar echte kansen kwamen er niet. Omdat we nog aan het uitproberen waren waar iedereen het best tot zijn recht komt, werd het rommeliger aan onze kant waar DEV van profiteerde. Twee maal knullig balverlies werd in de laatste paar minuten door hun snelle spits afgestraft waardoor we verloren we 2-0. Ook jammer dat de prachtige vrije trap van Lucas onder de lat werd weggetikt door hun keeper. We speelden zeker niet slecht, maar het lukte nu net even niet.