JO11-2 tegen VVIJ (IJsselstein)

12 Sep 2017 | JO11-2, Pupillen

Afgelopen zaterdag konden we lekker uitslapen want we hoefden pas om 14:20 uur op het veld te staan. Het was gek weer, dus best spannend of onze ouders nu wel of niet een paraplu moesten meenemen. Beau en Dustin konden níet meespelen dus hadden we als vervangers Koen de Jong en Stijn de Gier in het veld en in de goal staan. We waren er klaar voor!

Al snel wisten we de goal te vinden en voerden Jurre en Sven de druk op. Na 5 minuten wist Sven de keeper schaakmat te krijgen en scoorde na een prachtige pass van Jurre. 0-1!
Hierna volgde meer spektakel en supersnel werd het de volgende minuten 0- 2 door een mooi schot van Mylan. Er kwam nog meer spektakel in de vorm van onweer en regen en de scheidsrechter vond het beter als we een minuut of 10 zouden gaan schuilen tot de bui overging. Spannend, want je weet nooit hoe je dan als team weer in het veld staat…

De sfeer zat er goed in en er werd mooi overgespeeld, de tegenstander kreeg geen vat op ons spel en we wisten keer op keer de goal te vinden. Het werd 0-3 door Jurre, maar even later ook 1-3 door een mooie goal van de tegenpartij. We konden even nadenken in de rust. Hierna werd het uit een corner van Mylan 1-4 door Jurre. Jari, Stijn, Sjors en ik houden de zaak op slot, zodat er niet nog mee gescoord kan gaan worden. Koen en Sem jagen voort op nieuwe punten. De tegenstander wordt wat ongedurig. Uit een corner van Mylan en wat gerommel in de goal volgt een eigen goal van de tegenpartij. Sven maakt er 1-6 van na een pass van Sem. Dan volgt er 1-7 door Sem.

Dit wordt een lang verslag vind ik zelf. Wat een goals om te noemen! Dan maakt de tegenpartij er 2-7 van, een niet te houden bal voor Stijn. Sven straft ze af door er 2-8 van te maken , dan nog een rommelig goaltje voor IJsselstein maakt 3-8. Mylan maakt er 3-9 van en dan is het klaar!

We zijn supertrots op deze mooie uitslag, maar ook zeker op hoe we samengewerkt hebben! De penalties lopen lekker en met een feestelijk gevoel kunnen we gaan douchen. Deze tweede bekerwedstrijd hebben we ook gewonnen.