JO11-1 tegen Houten JO11-3

28 Aug 2016 | JO11-1

De eerste test voor onze jongens stond vandaag op het programma! En tegen Houten is het altijd lastig, we weten dat daar een streng selectiebeleid gehanteerd wordt.

Maar vol goede moed stappen de jongens het veld op. Een nieuwe samenstelling een nieuw trainers trio, wat gaat dat zo vroeg in het seizoen opleveren. En daar klinkt de fluit, we zijn begonnen!

Het fanatisme spat er van het eerste moment al vanaf, er wordt geknokt voor elke bal. Het ene duel naar het andere duel wordt verbeten uitgevochten op een (h)eerlijke wijze. Het is genieten langs de lijn. Liam straalt zelfvertrouwen uit in het doel en voor hem staan drie ijzervreters die de boel aardig op slot gooien. Rens loopt elk gat solide dicht, die kom je drie keer tegen. Bram laat zich totaal niet afschrikken door zijn directe tegenstander die een kop groter is en laat hem regelmatig zijn rugnummer zien. En ook Toon laat het kaas niet van zijn brood eten en laat zien wat hij waard is.

Voorin wordt de de Houtense achterhoede keer op keer getest. Helaas ook het houtwerk van het doel want de snelle acties op links via Lucha treffen paal en lat. Ook Jason is niet gelukkig in de afronding en test nogmaals de lat. Het lijkt wel of dit doel is ingekort,jammer! Maar met het vertoonde veldspel houden we er vertrouwen in, het moet goed komen.

Tweede helft breekt aan. En dan is het raak, een geplaatste hoekschop wordt voor het doel gebracht door Koen en met een krachtige kopbal van Wessel verdwijnt de bal in het net. Een verdiende voorsprong! Echter laat Houten het er niet bij zitten en het spel golft op en neer. Houten heeft een paar mooie kansen maar ook zij hebben last van het “iets te kleine” doel. De vermoeidheid en hitte gaan een rol spelen. Maar er wordt geknokt voor iedere bal. Eindelijk fluit de scheids voor einde wedstrijd! De buit is binnen.

Gefeliciteerd mannen, jullie hebben een puike wedstrijd op de mat gelegd. Op naar volgende week!

Groetjes van Wessel (samen met zijn moeder)

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy