JO10-1 tegen CDW JO10-2G

11 Sep 2016 | JO10-1, Pupillen

10 september, we spelen tegen CDW een derby, dat belooft wat. We mochten spelen op het hoofdveld dat nog een beetje vochtig was, maar het zonnetje scheen.

CDW mocht de aftrap nemen. In het begin was CDW veel bij ons doel, we moesten heel hard werken. Maar gelukkig wist Jari veel ballen van de verdediging af te pakken. En als Jari de bal niet had, dan wist Dustin de bal wel te pakken. Er moest hard gewerkt worden. We bleven ervoor gaan, maar toen wist CDW toch tot scoren te komen. Ik kreeg zelf een mooie voorzet van Sven en de bal schoot ik tegen de binnenkant van de paal en de bal ging eruit. Ik baalde daar stevig van. Helaas rust 0-1.

Na de rust gingen we er vol voor. Het ging over en weer. CDW had een paar mooie kansen voor het doel, maar wij hadden Dustin die de ballen goed wist te stoppen. Imre kreeg een mooie voorzet en kon tot scoren komen, 1-1. We bleven hard werken, maar tijdens een hoekschop kwam de bal voor het doel en de bal ging erin door onszelf. Wat baalde wij……

Helaas hebben we verloren tegen CDW met 1-2. Maar na het penalty schieten en de tegenstanders een hand te hebben gegeven gingen we de kleedkamer in. We hebben daar heerlijk met elkaar onder douche gestaan en de teleurstelling en boosheid is het putje laten spoelen.