Interview met Wendy Otten – van de Pavert

28 Nov 2022 | Interview

Wendy Otten – van de Pavert is sinds de A.L.V. de nieuwe gekozen secretaris/secretaresse van onze voetbalclub S.V.F.

Naam 

Wendy Otten – van de Pavert en zij “is er ééntje van” Dik en Wil vd Pavert, ons allen wel bekend van de vroegere kledingwinkel op het dorp. Getrouwd met Robert en toch ook doelbewust de naam van de Pavert achter de naam Otten. Zo weten mensen vaak beter wie ik ben.

 

Geboorteplaats/Woonplaats

Ik heb altijd “op Cothen” (zo zeggen we dat hier) gewoond. Eerst op de Willem Alexanderweg en nu al weer een paar jaar in ons nieuwe huis. Ik ben dus eigenlijk nooit weggeweest van Cothen.

 

Schoenmaat

Dat is 37 nu. Best gek trouwens, want voordat de kinderen geboren zijn had ik maat 36. Wendy is dus kennelijk “op grotere voet gaan leven”.

 

Werk/beroep/school/opleiding

Ik heb een opleiding commerciële economie gedaan en ben al snel in de bouwwereld gaan werken. Voornamelijk als office-manager (zeg maar gewoon secretariaat) en nu werk ik alweer 10 jaar zelfstandig samen met Robert aan ons bedrijf Laysan. Eerst nog samen met een compagnon, later zelfstandig vanuit het “oude” Cothense gemeentehuis, maar nu lekker met een kantoor in onze kelder onder ons nieuwe huis. Erg prettig zo.

 

Wat is jouw Kleur en waarom 

Dat is blauw, maar ik heb geen idee waarom. Misschien wel omdat wij op onze trouwdag een thema hadden met vooral de kleur “ijsblauw.” Maar nogmaals: verder weet ik niet waarom blauw nou mijn kleur is.

 

Wat heb je ooit gedaan wat je echt nooit meer zou doen

Niks….., gewoon niks. Er komt niks naar boven. Ik heb geen spijt van dingen welke ik gedaan heb, je kunt het toch niet meer terug draaien. En dat is natuurlijk ook zo, maar wel een mooie eigenschap wanneer je er zo over kunt denken.

 

Geboren in welk jaar 

Dat is 1980. (Je mag vooral bij dames natuurlijk niet naar hun leeftijd vragen…) Reken zelf maar uit.

 

Allerbeste koop ooit

Wendy verbaast mij enigszins met haar antwoord, want zij noemt hun koffiemachine! het beste wat ze ooit gekocht heeft. Ik drink veel koffie zegt ze, want ik hou ook heel erg van koffie. En waar anderen soms slecht van slapen van dit goedje, heb ik daar dan gelukkig geen last van.

 

Mooiste dag van de week en moment van de dag

Na enig nadenken noemt Wendy toch de zaterdag. Lekker rustig aan doen, geen stress, we zijn allemaal vrij binnen het gezin, we gaan naar de voetbal en de kinderen mogen iets later naar bed. Wendy is wel echt een avondmens. Niet dat ik ’s morgens erg chagrijnig ben, maar ik ben beter en vrolijker in de avond. Ik word eigenlijk pas een beetje gezellig na 08.30 uur in de morgen.  Het is maar dat jullie dat weten….. 😊

 

Als je een prijs zou winnen van € 1.000.000,00, wat zou je dan als eerste kopen of doen?

Tjeetje……., zou best mooi zijn wanneer Winston hier een keer aanbelt.  Maar wat ik dan zou willen….? Nou…, dan zou ik best een lange vakantie willen samen met onze familie. Dus inclusief ouders Dik en Wil en ook inclusief broer en zus met hun partners. Lekker lang genieten van een trip naar bijvoorbeeld Frankrijk. En ook zou ik dan een stuk aflossing doen op ons huis, zodat het allemaal financieel nog weer ietsje makkelijker wordt.

 

Hobby’s (naast SVF)

Oei…, dan noem ik toch gamen.  Best een vreemde hobby misschien denkt ze, maar Wendy mag graag spellen doen op het game-apparaat. Lekker levels halen en spellen als Fortnite zijn voor haar niet vreemd.  Robert heeft daar niks mee, maar de kinderen doen dapper mee. En verder zijn we best wel een voetbal-gezin.

 

Mooist gelezen boek / ben je een lezer ?

Nee, ik ben geen boekenlezer. Wel de krant, maar voor boeken heb ik niet voldoende rust in mijn lijf.  Ik zou best willen lezen, maar ik gun me er eigenlijk gewoon de tijd niet voor. De krant bestaat meer uit korte artikelen en die lees ik dus wel. Ook op vakantie ben ik meer bezig met ons gezin, dus ook daar komt het niet echt van boeken lezen.

 

Leukste bij SVF

Dat is zonder meer de sfeer. Het “dorpse” en de gezelligheid trekt mij enorm aan. Het sociale gebeuren op het sportpark, het elkaar ontmoeten, zeg maar het “zaterdag familie gevoel” vind ik prachtig.

 

Minst leuke bij SVF

Nou……, dan noem ik toch het commentaar en zelfs soms de vervelende teksten langs de lijn. En eerlijk is eerlijk: heel weinig hoor ik dat van SVF mensen, maar best wel steeds vaker van tegenstanders. Ik vind dat echt heel erg vervelend. Bij voetbal bij een dorpsclub zoals wij zijn, hoort dat wat mij betreft niet thuis. (en we kunnen het daar uiteraard alleen maar mee eens zijn)

 

Favoriete muziek, Popgroep of artiest

Ik hou van Nederlandstalig, maar dan niet echt van “Hazes en zo”, maar ik hou van bijvoorbeeld: Blof, Racoon, Acda en de Munnik en ook Boudewijn de Groot. Binnenkort ga ik bijvoorbeeld naar Paul de Leeuw, vind ik ook leuk. En ik luister steeds meer naar nieuwe jonge artiesten waar onze kinderen alweer mee bezig zijn.  Muziek is best belangrijk in “huize Otten”.

 

Wie moet (na Rutte) de nieuwe minister president worden 

Ik heb echt geen idee wie het na Rutte moet gaan doen. Ik zou niet weten wie dat zou kunnen. Ik vind Rutte best oké, want anders had hij er ook niet zo lang gezeten. En hij zal wel niet alles goed doen, maar nogmaals: wie zou het dán moeten worden???

 

Grootste dwaas die op aarde rond loopt

Dat is heel kort en duidelijk: Thiery Baudet !!

 

Als ik zeg vakantie, waar denk jij dan aan?

We hebben het hier (met die grote prijs winnen) al een beetje over gehad natuurlijk, maar vakantie is voor Wendy vooral: het met hun gezin naar verschillende plekken gaan. En altijd is dat (en dat weten de kinderen inmiddels ook) een combinatie van lekker chillen, met daarna dingen bezoeken. Lekker er op uit dus niet alleen luieren, maar vooral ook dingen doen en bekijken. We gaan graag naar het buitenland, nog niet zo lang geleden zijn we bijvoorbeeld ook in Denemarken geweest.  Maar de voorkeur van Wendy is toch wel Frankrijk.  Heerlijk klimaat en mooie dingen te zien.

 

Heb jij verklaring voor het feit dat mensen die al erg druk zijn……..

Deze vraag had ik ook aan onze nieuwe penningmeester Sharon Terschegget gesteld en Wendy wist eigenlijk een beetje dat deze vraag zou komen. Let wel: zonder anderen in diskrediet te brengen is het best wel bijzonder dat veel zelfstandigen bestuursfuncties vervullen. Ik weet het eigenlijk gewoon niet zegt ook Wendy. Is het een karaktertrek? Is het iets van ondernemers dat je maar door wilt gaan? Is het soms ambitie? Is het dat welkome gevoel wat je bij SVF hebt? Is het soms het gevoel om iets goed te willen doen voor anderen? Of is het soms dat het allemaal een niet betaalde “job” is, waar het allemaal iets relaxter is dan in je werk? Nogmaals: ik weet het niet zegt Wendy. Maar feit is dat ik het gewoon leuk vindt en de dingen bij de club met plezier doe en ga doen.

 

Wie bel je als eerste wanneer je echt in de shit zit

Heel duidelijk is dat mijn vader! “Niet Robert?” vraag ik haar. En dat is meestal een gevoelige vraag en voor een interviewer uiteraard erg interessant…. 😊  Wendy nuanceert hier dan ook met het antwoord: ik bel meestal wel als eerste Robert, maar anders is het toch echt mijn vader…… Ik heb een enorme goeie band met mijn ouders en met mijn broer en zus, maar mijn vader is wel mijn baken.

 

Jullie zijn allebei vrijwilliger bij SVF, kun je daar iets over zeggen? Botst dat weleens?

Botsen?? Nou nee, botsen niet echt, hoewel we het hier wel vaak over SVF. hebben. We doen allebei onze dingen bij de club. Bestuurlijke zaken bespreek ik eigenlijk nooit met Robert. Ten eerste niet omdat er soms zaken zijn die binnen het Bestuur moeten blijven en ten tweede houden we onze taken best wel gescheiden van elkaar. Kortom: dat gaat eigenlijk heel goed zo.

 

Wat denk jij op dit moment ?

Haha……, ik denk op dit moment dat het best gezellig is zo. Koffie erbij, koekje erbij en een leuk initiatief om nieuwe bestuurders op deze manier voor te stellen.

 

Gewetensvraag: heb jij alle vragen naar eer en geweten beantwoord? Of ….. ?

Ja hoor, ik heb alles naar eer en geweten beantwoord zegt Wendy.

Maar dan vraagt Wendy toch nog wel effe of zij het interview ter inzage krijgt…………..

Maar dat krijgt ze ook, want het is niet de bedoeling dat we mensen voor rare voldongen feiten gaan zetten…

Maar…. ook zeg ik weer dat we niet alles eruit gaan halen wat minder gewenst is…😊 Een beetje spanning mag er wel zijn toch?

 

Wil je nog iets dringend  kwijt?

Nou…., eigenlijk wel ja. We hebben nog steeds vrijwilligers nodig bij de club. Mocht iemand bijvoorbeeld nog een uurtje over hebben, meld je dan a.u.b. bij mij of bij iemand anders aan. En dat mag ook projectmatig zijn. Samen werken aan de club, of samen werken aan een mooi project bij SVF kan heel veel voldoening brengen. Iedereen mag mij daarover benaderen.

 

En zo komt er ook weer een einde aan dit interview. En zo hopen we dat Wendy met heel veel plezier haar taak bij SVF gaat doen. Dank aan Wendy Otten – vd Pavert, dochter van Dik en Wil….. 😊

 

Groet,

Kees

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy