Interview met SVF’er: Esther van Woudenberg

12 Jan 2021 | Laatste Nieuws

Interview met een SVF’er

Het zijn lastige tijden voor clubs in het algemeen en voor ons cluppie S.V.F. in het bijzonder. Corona laat zijn sporen na helaas. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten en we proberen het voor iedereen toch een beetje leuk te maken en te houden. Wellicht kunnen we over een paar maanden weer met sommige dingen aan de slag. Ik zie er (net als jullie waarschijnlijk) heel erg naar uit. 

In deze “stille” periode dachten wij dat het wel aardig zou zijn, om te weten hoe het er met een aantal SVF’ers voor staat. Iedere maand zullen wij een SVF’er effe naar voren halen. Van jong tot oud, van vrijwilliger tot sponsor, van lelijk tot knap, van scheidsrechter tot speler, van barmedewerker tot schoonmaker.

Wij wensen jullie veel leesplezier.

Groet, mede namens de activiteiten commissie:

Kees Mocking

Deze keer: 

Naam
Esther van Woudenberg

Schoenmaat
41 en soms 42

Werk/school
Ik doe als zelfstandige administraties voor bedrijven in het MKB

Kleur
Paars

Allerbeste koop ooit
Ik moest hier toch wel effe over nadenken. Het is geen alledaagse vraag. Doe dan toch maar mijn elektrische fiets. En dit vooral, omdat je nu toch sneller de fiets pakt.

Allerslechte koop ooit
Pfoe…… Doe dan maar mijn “shabbies” van € 200,00. Een aantal vriendinnen zeiden dat ik die moest kopen omdat dit heel netjes staat. Zeker op je werk staat het correct en netjes wanneer je shabbies draagt. Ik heb ze twee keer aangehad geloof ik en daarna ben ik weer snel overgegaan naar sneakers……

Vervoermiddel
Tsja…., ik heb onlangs wel een elektrische fiets gekocht, maar mijn vervoermiddel blijft toch de auto. 

Mooiste auto
VW Polo. Mijn kinderen zeggen dus dat de Polo veel te klein is en dat ze een andere willen, maar ik wil gewoon een VW Polo. Het is zelfs zo dat wanneer ik van iemand een Tesla zou krijgen; dan ga ik die zo spoedig mogelijk inruilen voor een Polo……

Hobby (naast SVF)
Tennissen doe ik graag.  En wandelen doe ik ook graag.  Ik heb nog wel meer hobby’s, maar daar komt ‘t gewoon niet van. Ik puzzel graag en ik zou graag eens met een goed boek achter in de tuin willen liggen, maar naast mijn werk en naast het lekker thuis bezig zijn met onze kinderen, komt het daar dus gewoon niet van.

Leukste bij SVF
Voetbal kijken bij onze kinderen in brede zin. Ik geniet van het voetbal kijken maar ook van het hele sociale daar omheen.  Kletsen met andere ouders, laatste nieuwtjes uitwisselen, samen een bakkie doen, oftewel lekker sociaal bezig zijn.

Minst leuke bij SVF
Oei, dat is een moeilijke vraag. Laat ik het zo zeggen: ik zou geen secretaris willen zijn. Dan toch maar liever penningmeester….. (want dat is Esther bij onze club voor degenen die dat nog niet wisten)

En schoonmaak doe ik ook liever niet, al is het alleen maar omdat schoonmaken thuis er vaak al niet van komt…..

Popgroep
Guus Meeuwis dat vindt ik mooi. Ik ben nog nooit op een concert van hem geweest, maar dat hoeft ook niet. Ben ooit drie keer bij de toppers geweest, maar na drie keer heb je dat wel gezien.

Favoriete politicus (hoeft niet jouw partij te zijn)
Heb niet direct een favoriete politicus, maar ik vindt dat in deze moeilijke tijd Rutte met zijn team het goed doet. Ga er maar aan staan, deze coronacrisis is erg lastig. Je kunt het bijna niet goed doen.

Minst favoriete politicus
Ik vindt Baudet een vreemde vogel. Zet er maar neer dat ik hem een hele rare man vindt.

Vaccineren ja of nee
Ja, maar niet als eerste. Ik heb liever dat ze nog een beetje beter uitzoeken wat de gevolgen kunnen zijn. Ik vertrouw het wel allemaal, maar ik vertrouw het nog meer wanneer over een paar maanden blijkt dat het allemaal echt goed gaat.

Als ik zeg vakantie, waar denk jij dan aan?
Heel snel en resoluut antwoord Esther: SPANJE!  Lekker chillen in Spanje, zwembad erbij, wandelen en verder gewoon niks doen en genieten. Kees: maar ik zag op Facebook ook iets over Schotland? O, jazeker ook Schotland, want daar wonen vrienden van ons waar we weleens heen gaan en dan kun je lekker naar buiten wandelen en genieten van de bergen daar. 

Als ik zeg bardienst en schoonmaak bij SVF wat zeg jij dan?
Bardienst is leuk. Gewoon om weer met mensen een praatje te kunnen maken. Schoonmaak vindt ik niet leuk. Kom er thuis al bijna niet aan toe, dus dat laat ik dan weer graag aan anderen over.  Dan ben ik toch maar liever penningmeester.

Wat denk jij op dit moment ?
Nu?? Kees: Jaja, dat is de vraag: waar denk je NU aan? Echt nu! Op dit moment.  

Oké….., Ik denk nu aan het feit dat ik een scan moet maken voor mijn zoon Tiemen. Hij doet HBO Bouwkunde en moet een presentatie doen over een te bouwen huis. Inclusief funderingen en de hele rataplan. En hij heeft dus mij net gevraagd of ik die tekening in wil scannen.

Wie bel je als eerste wanneer je echt in de shit zit?
Dat zijn mijn broer en twee vriendinnen. En als zij dit lezen weten zij wel wie ik bedoel. Die stonden er voor ons toen we ze effe nodig hadden.

Waar heb je het meeste spijt van?
Jeetje wat een bijzondere vraag…… ik heb niet zo snel ergens spijt van.

Maar ik weet het, er schiet me nu iets te binnen: onze zoon Tiemen werkt soms op de boerderij bij Niek van der Horst. Hij had me al een aantal keren gevraagd om een keer mee te gaan melken. Tot vorige week had ik dat nog steeds niet gedaan, maar vorige week ben ik dus mee geweest. Ik heb er echt spijt van dat ik dit niet eerder gedaan heb, het was echt zóóó hartstikke leuk! Binnenkort krijgt Niek een robot, dus dan kan het niet meer.  

Wil je nog iets kwijt?
Nou ja…., door dat corona is het best wel lastig voor sommige bedrijven en ook bij SVF. De kosten gaan door en de belangrijkste inkomstenborn (de kantine) is dicht. En ook mis ik vooral het sociale aspect. Gewoon weer eens “lekker saai” naar de voetbal…….

Je hebt bij SVF best een familiegevoel en dat willen we als Bestuur graag houden zo.  

Verder hoef ik niets meer kwijt.

Dank Esther!

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy