Jeroendewit-svf1

In memoriam: Jeroen de Wit

Beste SVF-ers,

Met intens verdriet hebben we op donderdag 28 februari kennis genomen dat Jeroen de Wit door een tragisch bedrijfsongeval om het leven is gekomen.

Jeroen is als speler van SVF vanaf de F-jes betrokken bij de vereniging. Vele jaren maakte hij onderdeel uit van de selectie. Zijn inzet op het veld en daarbuiten zijn altijd zeer gewaardeerd. Zijn droom was een basisplaats in het eerste, maar dit was hem niet gegund als gevolg van een langdurige blessure.

Als jeugdlid was hij samen met erelid Toon van Dijk de eerste steenlegger van ons mooie clubgebouw. Zijn leven stond in het teken van voetbal en SVF die hij altijd trouw is gebleven. Naast voetballen was Jeroen jarenlang vrijwilliger van de club.

Jeroen kennen we van de bardienst maar ook van de jeugdweek. Voor de kinderen was hij een groot voorbeeld en als het even kon verplaatste hij zijn vakantie om niets te hoeven missen van dit 5 daagse evenement.

Jeroen was graag gezien en een geweldige warme en sociale persoonlijkheid die voor iedereen klaar stond. Zijn medespelers waren ook zijn beste vrienden met wie hij vakanties vierden of avonden uit ging. De liefde voor het voetbal heeft hem ook zijn vriendin geschonken. Samen met Nikki van Dijk, speelster van de dames, was hij intens gelukkig en maakte ze plannen voor de toekomst.

Ook zijn ouders, Annemiek & Jean en zus Simone dragen SVF een warm hart toe en zijn zeer betrokken. Dit geeft het gezin aanzien en verdient veel respect. De warme band met de vereniging, als onderdeel van het dorp Cothen, raakt ons allemaal.

Lieve Jeroen wij zijn allen intens verdrietig en zullen je enorm missen. Dit verlies laat diepe sporen achter. Maar de verbondenheid met iedereen die je dierbaar is, zal ook kracht geven om dit verlies te dragen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van SVF

Zodra er informatie bekend is over het afscheid van Jeroen zullen wij dit via onze website bekend maken.

5 Comments

 1. Reply Post By Kees

  Gewoon onwerkelijk, nog steeds. Onze condoleances voor iedereen, en met name natuurlijk voor Annemiek, Jean en Simone. Heel veel sterkte in deze zeer moeilijke periode.
  Groet, Kees en Marian Mocking.

 2. Reply Post By Henk Van asten

  Wat een vreselijk nieuws lees ik.Zo onwerkelijk. Niet te bevatten ik heb Jeroen leren kennen als een super vent en sportman. Ik wens iedereen heel veel sterkte om dit verlies te dragen. RUST IN VREDE JEROEN

 3. Reply Post By Rob van Gardingen

  Gecondoleerd en Heel veel sterkte met het verlies. Het is makkelijker gezegd dan gedaan maar ben zeer zeker in gedachten bij de nabestaanden.
  Nogmaals STERKTE!!!

 4. Reply Post By Richard

  Vreselijk bericht. Sterkte familie, vrienden en Cothen.

 5. Reply Post By Coert

  Gecondoleerd, een ieder die hem op welke manier ook kent, maar vooral de naasten en ouders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.