In memoriam Harrie van Impelen

14 Apr 2020 | Laatste Nieuws

Zaterdag hebben wij vernomen dat ons lid Harrie van Impelen is overleden. Harrie was al een lange tijd ziek en is vrijdag rustig ingeslapen. Harrie was bij SVF geen onbekende. Zeker de wat oudere leden zullen Harrie kennen.

Geboren als Werkhovenaar was hij inmiddels toch een echte Cothenaar geworden. En dat liet hij ook blijken. Hij was altijd bereid om zich in te zetten als vrijwilliger. Niet alleen bij SVF, maar ook als raadslid in het gemeente bestuur. Hij nam zitting in het bestuur van Stichting het Dorpshuis. Veel werk verzette hij  voor het welzijn van de ouderen.  Bij de woningbouwcoöperatie droeg hij ook zijn steentje bij.

Ook bij SVF konden wij vele jaren een beroep op hem doen. Samen met broer Jan vormde hij een duo achter de bar of buiten bij de vele toernooien en tapte zo menig biertje. Hij heeft vier jaar in de pr-commissie gezeten en 2 jaar in het bestuur van SVF en was verantwoordelijk voor het onderhoud van ons sportpark.

In 1996 werd hij bij SVF benoemd tot lid van bijzondere diensten en in 2019 kreeg hij een welverdiende Koninklijke Onderscheiding. Harrie was een man met een sterke eigen mening en was hier moeilijk van af te brengen, maar dit alles wel in het belang van anderen.

Onze gedachten gaan vooral uit naar zijn vrouw Wil, zoon Marco en de kleinkinderen.  Wij wensen allen heel veel sterkte om dit grote verlies te kunnen dragen.

Het bestuur van SVF

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy