Henken buitengewoon nieuwe sponsor SVF

19 Dec 2023 | Sponsoren

Dat voetbal verbind en je zowel op het veld als buiten het veld veel plezier met elkaar kunt beleven, valt direct op bij SVF 2 & DOVO 3 die afgelopen zaterdag hun inhaalwedstrijd speelden.

Afgelopen seizoen speelden deze teams ook al tegen elkaar in de competitie, waarbij na onder het genot van een drankje er zelfs een nieuwe sponsorsamenwerking tot stand is gekomen. Gert Henken (leider DOVO 3 en tevens hoofdsponsor aldaar), is een man met passie voor voetbal en het verenigingsleven.

Na een sportief potje voetbal bij ons cluppie, was hij onder de indruk van de sfeer, ontvangst & uitstraling van ons sportpark. Direct gaf hij aan graag te willen aansluiten als sponsor binnen onze club. Een man “van zijn woord”, want in de tussentijd is er een mooie sponsorsamenwerking tot stand gekomen en zijn er door Harry van Beek zowel langs het hoofdveld als het kunstgasveld reclameborden geplaats met zijn bedrijfslogo “Henken Buitengewoon”. Een familiebedrijf die al sinds 1932 specialist is als groothandel in sierbestrating, infra en transport.

Ook via deze weg heten wij Gert welkom als nieuwe sponsor binnen SVF en zien wij uit naar een fijne samenwerking! De totstandkoming van deze sponsorbijdrage is bijzonder te noemen. Voetbalpassie, betrokkenheid, sportiviteit, waardering naar de scheidsrechter en vooral voetbalplezier zijn de woorden die Gert bij aanvang van de wedstrijd nog benadrukte. Met aansluitend een applaus vanuit beide teams. En ja, het was ondanks de grote overwinning van DOVO 3 nog lang gezellig in onze kantine.

Gerjan Zomer

Namens PR – Sponsorcommissie

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy