HDS JO17-2 – SFV JO17-2

Een warme wedstrijd met; strijd, vertrouwen, soms even niet, extra drinken en nipt verliezen waar de spelers meer hadden verdiend.

Na de wedstrijd krijg je dan een mailtje van de geweldig positief fanatieke (ja dat kan samen!) leider:
Het is even bijkomen na een spannende wedstrijd, maar wat waren we er dichtbij. Ondanks de verloren wedstrijd mogen we trots zijn op het resultaat. Daarnaast ben ik positief verrast over diverse positiewisselingen. We hebben nog maar twee wedstrijden in de benen zitten maar ik en het publiek hebben genoten van een spannende wedstrijd.  Op naar de volgende wedstrijd!
Groetjes, Marieke de Kruijf

Foto’s van de wedstrijd staan in het album.