GVVV JO15-3 tegen SVF JO15-1

22 Feb 2018 | JO15-1, Junioren

Zaterdag 17 februari gingen we al vroeg op pad naar Veenendaal. Bij vertrek in Cothen waren alle velden nog bevroren. Bij aankomst in Veenendaal mochten we wederom op veld 4 spelen, hier hadden we al eerder gespeeld. Het grasveld helemaal achterin. De vorst zat nog in de grond, dus het veld was erg hard en hobbelig.

Jelmer was ziek, dus met z’n 13-en op pad. Rick en Chris beginnen in de wissel.

Een aantal mooie acties die nog niet tot een doelpunt leiden. Na een goed genomen corner weld de bal ingeschoten, maar helaas net de door keeper van de lijn gehaald. Daarna een mooie poging van Gijs, net op de bovenkant van de lat. Het lukte niet om de bal in de goal te krijgen door de aanvallers. Dan breekt een speler van GVVV door, net op tijd gestopt door de verdediging. Rust bij een stand van 0-0.

Rick van Leeuwen komt de aanval versterken en scoort van afstand. 0-1! Daarna heeft Fabian een mooie assist op Rick, 0-2!!

Mooie vrije trap van Lucas wordt door Job doorgekopt. De bal wordt weggewerkt door de keeper maar de bal komt voor de voeten van Bram, 0-3!!

GVVV heeft nog een goede aanval, maar de bal belandt in het zijnet. Er volgt nog een aanval van GVVV met een doorgebroken speler, de bal wordt door onze keeper Lars gestopt.

We gaan naar huis met een mooie overwinning.

Lucas Heijmen

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy