GVVV JO11-2 tegen SVF JO11-1

28 Oct 2017 | JO11-1, Pupillen

28 oktober, de laatste dag zomertijd. Op de heenweg wordt er al gesproken over de vorige keer tegen GVVV. 4-4 voor de beker. Vechten tot de laatste minuut is de conclusie. René en Peter zijn vandaag de trainers. Stefan moest een presentatie geven, dus werd via de app op de hoogte gehouden.

De opstelling bij de start: Stijn de Gier op het doel. Stijn Raymaekers, Daniël en Koen in de verdediging. Mika, Bram en Toontje in de aanval. Lucha en Merijn staan wissel.

De aftrap is voor GVVV. 1-0 voor GVVV. Kansen gaan heen en weer. Na een mooie combinatie van Bram en Toontje schiet Bram net naast. GVVV maakt 2-0 via een bal op de rug van nummer 5 van GVVV. Lucha en Merijn komen erin voor Koen en Mika. 2-1: Bram weet net voor de rust SVF terug in de wedstrijd te brengen. Na mooi samenspel wordt het 2-2 door nog een doelpunt van Bram. Lucha krijgt een mooie kans voor de 2-3, maar wordt helaas door de keeper gepakt. Merijn verovert de bal en geeft hem mee aan Stijn. Stijn tikt door naar Toontje en geeft hem mooi voor. Lucha schiet en via de rebound van de keeper scoort Bram 2-3. Nu is het echt rust.

We zijn weer begonnen. Bram en Stijn R. staan wissel. GVVV zet meteen veel druk. SVF moet vol aan de bak om een tegendoelpunt te voorkomen. SVF krijgt langzaamaan meer grip. We krijgen meer kansen, maar ook wij krijgen hem er niet in. Toontje en Daniël worden gewisseld en het staat nog 2-3. Beide partijen krijgen de bal niet in het doel. De spanning stijgt (ook langs de lijn) en de kansen worden groter. GVVV weet het eindelijk te verzilveren en maken er 3-3 van. Stijn de Gier weet met een fantastische redding de stand op 3-3 te houden.

Na 3 corners voor SVF weten we er 3-4 van te maken. De scheidsrechter fluit af.

De jongens juichen alsof ze de Champions League hebben gewonnen.  Hard gewerkt mannen!