GVVV F3 – SVF F2

22 Oct 2015 | Pupillen

Vandaag moesten we uit tegen de koploper GVVV. Toen mijn vader me wakker maakte was het nog donker, heerlijk een nachtwedstrijd dacht ik! Ondanks dat we als laatste uit Cothen vertrokken kwamen we als eerste aan. Iemand had een verkeerd adres in zijn navigatie systeem ingevuld. De vader van Beau kwam nog later, die stond al de concurrentie te bekijken bij DOVO!  We kregen kleedkamer 13 toegewezen, geen goed voorteken. De eerste 5 minuten van de wedstrijd ging gelijk op en de goal kon aan beide kanten vallen. Het leek alsof GVVV een stapje harder ging lopen en ze vonden elkaar wat makkelijker. In de eerste helft liep GVVV uit naar 0-4. In de rust kregen we van de trainer een peptalk.  Met de peptalk nog in ons achterhoofd begonnen we aan de tweede helft. In de tweede helft gingen wij ook beter spelen en toonde we veel inzet. Helaas kregen we nog 1 tegen doelpunt en eindigde de wedstrijd in 0-5. Het resultaat in de tweede helft is een goed voorbeeld van strijd leveren, als we dit mee kunnen nemen naar alle andere wedstrijden dan kunnen we van iedereen winnen! Groetjes, Yorick van Manen