Focus E7 – SVF E4G

Gisteravond 11 maart, hoorden wij in de groepsapp dat onze keeper Max nog griep heeft en vandaag dus niet kan  keepen. Ik heb me aangeboden om het voor de  allereerste keer te proberen.

Om 8 uur moesten we naar  Culemborg  vertrekken. Jurre Naron ging met ons mee omdat we anders geen  wissel hadden. Hugo was ook ziek en  Jikke is nog geblesseerd.

Ze had wel een super  spandoek voor  ons gemaakt !

Om 9 uur begon de wedstrijd. Jurre  hielp mij  erg goed en  in de rust was het 4-0 voor Focus. Jurre ging naar Cothen om zelf met zijn team nog een  wedstrijd te voetballen.

Het keepen vind ik erg leuk,  maar wel heel  moeilijk. Het  is uiteindelijk 11-0 voor  Focus geworden.

We hebben  ons best gedaan!

Groetjes van Bas Vernooij.