Focus 07 D4 tegen SVF D2

19 Feb 2016 | Pupillen

We konden uitslapen de wedstrijd begon wat later.  We hadden Tyle, Sjoerd en Rens geleend van de E1 want we kwamen spelers te kort.  We begonnen goed aan de eerste helft, we hadden veel balbezit.  En daardoor creerden  wij veel kansen maar jammer genoeg de tegenstander ook.  Aan het eind van de eerste helft kwam de tegenstander 1 op 1 met de keeper te staan. Hij rende er door en kon hem netjes in het hoekje plaatsen, hij deed dat en we kwamen 1-0 achter.  Kort daarna nog in de eerste helft gaf Niels een mooie bal op Dylan. Dylan had een mooie sprint actie en daarbij kwam hij langs de verdediging. Tyle bood zich goed aan en Dylan gaf hem mooi en strak over de grond naar Tyle. Tyle tikte hem mooi binnen en we kwamen op 1-1. In de tweede helft was de tegenstander heel sterk. Aan het begin hadden ze ook wat mooie kansen die uitverdedigd werden. Aan het eind van de tweede helft was het heel spannend. De tegenstander was de hele tijd in onze zestien, iedereen was aan het verdedigen. We hebben het dicht kunnen houden met name de verdediging en daardoor hebben we netjes gelijk gespeeld.