Focus 07 D4 – SVF D2

16 Mar 2016 | Pupillen

12 maart 2016.  We hadden er allenmaal weer zin in want vorige week was de wedstrijd afgelast.

We kwamen het veld op lopen, de zon scheen.  De tegenpartij trapte af. Het spel kwam lekker op gang, en de bal ging over en weer. In de 20ste minuut kregen we een doelpunt tegen, 1-0 Focus.
Maar we lieten ons niet kennen, we  kregen veel kansen maar de bal wilde er maar niet in.

De scheids floot voor de rust, Fred, onze coach hoorde ik al vanaf de zijlijn roepen dat we allemaal 10 keer moesten opdrukken, hij was dus niet echt blij met het resultaat tot nu toe. We kregen nog wat instructies  van de coach en trainer, om in de 2e helft toch echt wel te moeten gaan scoren.

We gingen er weer tegen aan. Het was super spannend maar we kregen er geen bal in. In de laatste minuut was er nog een super actie van Thiemen, hij nam een sprint naar voren en probeerde nog te scoren maar de bal werd onderschept door de laatste man van de tegenpartij. Helaas verloren. 