Fit4All Sportspreekuur bij SVF

15 May 2023 | Sponsoren

Flyer – Sportspreekuur SVF

SPORTSPREEKUUR OP DE CLUB

Heb je een blessure en wil snel en professioneel advies? Elke dinsdagavond kan je vanaf 19.15 – 20.00 binnenlopen in ons ‘fysio hok’ voor een snelle diagnose en gericht advies Daan ten Heuvel, Fysiotherapeut van onze partner Fit4all Fysiotherapie, is aanwezig om je gratis en vrijblijvend sport specifiek advies te geven.

SPORTSPREEKUUR 🤕🏋️‍♂️

Komt een dinsdag je niet uit? Op maandagavond van 18.30 – 19.30 biedt Fit4all een extra sportspreekuur aan op hun locatie in Wijk bij Duurstede. Ook hiervoor geldt, dat het geheel gratis en vrijblijvend advies is.

Wil je op de maandagavond langskomen? Maak dan wel even een ‘afspraak’ voor hun sportspreekuur door te bellen naar de praktijk op 0343-43111. Dan wordt de benodigde tijd voor je gereserveerd.

SPORTFYSIOTHERAPIE 🏋️‍♀️🏆

Fit4all is onze sportieve partner en specialist op het gebied van sportblessures. Ze hebben een ruime ervaring binnen de praktijk, werken samen met meerdere sportclubs en zijn zelf liefhebber van onder andere ons voetbalspel.

Daan helpt je dus graag verder. Hijzelf is fanatiek judoka geweest wat hem heeft gebracht tot het nationale team. Met het stoppen als fulltime judoka is hij zich volledig gaan richten en de fysiotherapie en sportblessures in het bijzonder. Zo vult hij zowel de fysiotherapeutische begeleiding bij ons en SVF in.

Met sportieve groet,

SVF

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy