FC Driebergen JO09-8 tegen SVF JO09-2

03 Sep 2016 | JO09-2, Pupillen

Op 3 september om 8:45 stond ons team weer klaar voor vertrek om voor de tweede keer hun voetbalkunsten te gaan vertonen tegen FC Driebergen.

Onze mannen en vrouw verschenen, na de wedstrijdbespreking met Remco en Edwin, vol vertrouwen aan de aftrap. We begonnen sterk, maar FC Driebergen voetbalt duidelijk al iets langer, 3- 0. Een sterke verdedigende actie van Bram voorkomt de 4-0. Gevolgd door een schitterende redding van Chiel het blijft 3-0! Een kleine sprong naar 6-0. Keeper van FC Driebergen laat de bal los die bij Ilse voor de voeten komt, komt die 6-1!!!! Helaas net niet, jammer.

Na de rust staat Guus op het doel. Na een goede verdedigende actie van Floris komt de bal terug bij FC Driebergen helaas 7-0. Een goede voorzet van Sem op Owen, die vol op het doel afgaat, schot op het doel, helaas net niet. FC Driebergen weer vol in de aanval, Bart helpt goed in de verdediging en Guus lost dat als keeper netjes voetballend op. Er volgt weer een rush van Owen op het doel van FC Driebergen, KOMT DAT SCHOT, helaas goede keeper bij FC Driebergen.

Maar het publiek gelooft er nog in en blijft enthousiast aanmoedigen. Weer een schot op het doel, ditmaal van Milan, de 7-1 hangt in de lucht. En dan is het opeens 14-0 en is de wedstrijd voorbij.

We sluiten af met penalty’s: die schieten Milan en Chiel er toch maar mooi even in, tevens een paar mooie reddingen van Guus. We zien die opgaande lijn in het spel van onze kids, op naar de volgende wedstrijd.

Ilse en Niels Oostveen

JO9-2 fopto 1

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy