Familietoernooi 2019: Zo zeg.

03 Jun 2019 | Laatste Nieuws

Zo zeg…., of liever “ZON zeg……” dat was me weer een super familietoernooi. De organisatie had de traditie weer voortgezet, met de 31e versie van dit gebeuren. En nog steeds voldoet deze formule, sterker nog: ik heb de indruk dat het iedere keer weer nóg gezelliger wordt. Ze-ven-tien(!) teams gingen de strijd aan, hoewel: strijd? Natuurlijk wil iedereen graag winnen, maar de sportiviteit vierde gister weer hoogtij. Geen nare dingen richting scheidsrechters en gelukkig ook bijna geen blessures en in ieder geval geen ernstige zaken. Hulde dus aan alle deelnemende teams, want daar moet de sportiviteit natuurlijk vandaan komen.

Het was weer eens zo’n dag dat het allemaal goed valt en dat had uiteraard heel veel te maken met het prachtige weer. Opa’s en oma’s samen met de kleinkinderen op gras, of op het terras, heerlijk in de zon, met de kinderen in het water van de “levende-sjoel-water-baan”. Die waterbaan werd dermate bezet door de kinderen dat de organisatie het “levend sjoelen” door de deelnemers maar afblies, om zo de kinderen lekker te kunnen laten badderen. Na de wedstrijden snel wee voldoende vocht tot je nemen en pas ná de wedstrijden aan het bier.     

En zo had iedereen dus schik en vooral ook de mensen van de organisatie, de referees en de mensen achter de bar. Een mooie en goeie dag voor de club dus, maar dat kunnen we goed gebruiken. Niet vergeten om al die vrijwilligers te bedanken, waaronder ook onze verzorger/EHBO man Joren Wittenberg. Prima werk Joren!

Dan de prijzen. Er waren drie poules, waarbij de poulewinnaars een eindronde tegen elkaar speelden. Als derde eindigde de familie Hofman, als tweede de familie Mocking en het toernooi werd net als vorig jaar gewonnen door de familie Aalbertsen uit Langbroek. Een terechte winnaar denk ik, met name omdat zij ook beschikken over enkele dames die v.w.b. het voetbal niet onderdoen voor vele mannekes…… Van harte aan deze winnaars, maar ook van harte aan de familie van Hazendonk welke er met de sportiviteitsprijs vandoor ging. Unaniem werd dit team gekozen door de scheidsrechters, dus daar was geen discussie over.

Aansluitend uiteraard onder het genot van een hapje en drankje de derde heft beleven, want daar is zo’n dag natuurlijk pas écht voor bedoeld. Effe lekker bijkletsen met familie of kennissen die je alweer een poosje niet gezien of gesproken hebt en menige familie ging na afloop thuis nog effe een BBQ’tje opstarten.

Op onze website heeft onze vaste fotograaf Wim Terwint alweer een prachtige verzameling foto’s in het fotoalbum neergezet. Ga gerust kijken en denk dan terug aan die prachtige familiedag op ZONdag 02 Juni 2019.

We zien jullie graag volgend jaar weer op Sportpark De Nieuwe Kamp.

Groet,

Kees. 

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy