Even voorstellen: Melanie Vernooij

29 Dec 2021 | Laatste Nieuws

U heeft haar wellicht al ontmoet tijdens het maken van teamfoto’s van de jeugd. Melanie Vernooij is onze nieuwe fotograaf en gaat deze taak op zich nemen. Allereerst dank voor de foto’s van dit seizoen! De foto’s zijn mooi geworden en Melanie, je verdient het om in de spotlights te staan.

Naam: Melanie Vernooij
Leeftijd: 18 jaar, 28 december 19 jaar.
Dochter van: Jos Vernooij (heeft gevoetbald bij svf).
School/studie/werk: Opleiding tot fotograaf, kassamedewerker bij de jumbo voor 3 dagen per week.
Lievelingskleur: Mijn lievelingskleur is roze.
Popgroep of favoriete muziek: Ik hou echt van alle soorten muziek, ik luister gewoon wat ik leuk vind klinken.
Hobby’s (mag ook naast SVF): Mijn hobby’s zijn fotograferen en korfballen.

Op wat voor manier ben je verbonden aan SVF? Wanneer komt men jou tegen bij SVF? Mensen komen mij tegen bij SVF als ik foto’s kom maken van de jeugdteams.

Wanneer ben je begonnen met fotograferen? Ik ben begonnen met fotograferen in 2016 en vanaf 2021 ben ik echt serieus aan de gang gegaan

Hoe ontstond de passie voor fotograferen? Ik maakte eerst altijd foto’s op vakantie en heb daarvoor ook mijn eerste camera gekocht. Dit is toen uitgegroeid tot hobby en nu wil ik er mijn werk van maken.

Wat vind je het leukst aan fotograferen? Wat ik het leukste vind aan fotograferen is dat ik op het moment dat ik fotografeer even helemaal nergens aan denk, ik kom dan tot rust en heb super veel plezier.

Vond je het moeilijk om alle jeugdteams goed op de foto te krijgen? Ja, ik vond het best moeilijk om de jeugdteams er goed op te krijgen. Mijn oude camera kon het ochtendlicht ook niet goed hebben, waardoor de foto’s minder mooi zijn uitgekomen dan ik zelf zou willen. Ook vond ik het een uitdaging om iedereen er scherp proberen op te krijgen, maar hoe vaker ik het ga doen, hoe beter het zal moeten gaan.

Op welke foto ben je het meest trots? Ik ben het meest trots op de teamfoto van de JO-19. Hierbij de foto:

Allerbeste koop ooit? Mijn allerbeste koop ooit is mijn nieuwe camera.

Aller slechtste koop ooit? Mijn aller slechtste koop ooit was een filter voor mijn foto’s, die ik maar heel kort heb gebruikt. Aangezien ik nu bewerk zonder filter en alles met de hand doe.

Wat vind je het leukst aan SVF? Ik vind het leukste aan SVF de sfeer en hoe je ontvangen wordt door iedereen.

Wil je nog iets kwijt? Misschien is het nog leuk om erbij te vermelden dat ik me uiteindelijk wil specialiseren in fashion, portret en product fotograaf.

Nogmaals dank Melanie!

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy