Eerste (stoere) SVF meisjes team van start in het nieuwe seizoen!

28 Jun 2016 | MO13-1

In navolging van het succes van de SVF dames vinden ook steeds meer stoere meiden de weg naar de voetbal vereniging uit Cothen.

Afgelopen seizoen speelden er een aantal in gemengde teams, inmiddels zijn er voldoende speelsters onder 13 om te starten met een echt meiden team !

Het team wordt geleid door moeder Anouk en Dames 1 speelster Ilse Mocking.

Dit onder 13 team (nieuwe benaming van de KNVB voor D-jeugd) start in een 7 tegen 7 competitie op een half veld, zodra er nog meer meiden bij komen gaan zij op een volledig veld spelen. Voor meiden die willen starten met voetballen is dit een ideale manier om kennis te maken met het spelletje.

Er wordt 2x per week training gegeven door speciaal bij SVF opgeleide trainers, bijgestaan door speelsters van SVF Dames 1.

Vind je het ook leuk om zo kennis te maken met dit populaire spelletje? Geef je dan op bij SVF via de website of neem contact op met Jeugd coördinator Ed Goes

Ook voor jongere en oudere stoere meiden is er natuurlijk plaats bij SVF , de ambitie is om nog een aantal teams te vormen, vrouwen en meiden voetbal is zeer populair en SVF biedt hiervoor alle faciliteiten. Een keertje gratis mee trainen, een wedstrijdje kijken bij Dames 1, het kan allemaal!

“Een stoere meid, wordt bij SVF opgeleid!”

meiden 7 kl
Kijk voor meer foto’s in het album.

Teamleden:

Ilse Zumbrink
Jikke Naron
Maud de Witte
Lisa van Dam
Bas van Hengstum
Floor Koster
Sofie Zegger
Nova Pieper

 

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy