DVSU JO09 tegen SVF JO09-2

28 Oct 2017 | JO09-2, Pupillen

In de ochtendgloren vertrokken wij naar Utrecht voor de wedstrijd Dvsu tegen SVF J009-2. Ilse kon er door haar gebroken pols niet bij zijn en ook Bram was er deze keer niet bij i.v.m een familieweekend. Gelukkig wilde Wissam wel met ons mee waardoor we net spelers genoeg hadden. Het enthousiasme vloog er in de kleedkamer vanaf dus dat beloofde veel goeds.

Vanaf de eerste minuut ging SVF vol in de aanval en het eerste doelpunt liet dan ook niet lang op zich wachten. Floris schoot in de vierde minuut op het doel en daar was de 0-1. SVF  had echt de overhand de bal was veel op de helft van Dvsu en het wachten was op een tweede doelpunt. Dvsu zag toch een keer kans op de helft van SVF te komen maar kwam niet verder dan 5 meter voor het doel. Na de Time out zag Bart kans om het tweede doelpunt te maken. Ook Floris schoot nog maar een keer op het doel maar deze ging net naast. Dvsu knokte wat terug en zag ook kans op het doel te schieten maar raakte het zijnet. Mooie aktie van Guus van Leeuwen met een schot rechts in de hoek en het stond 0-3.

Na de rust was er dan toch het eerste doelpunt van Dvsu en sloeg de vermoeidheid van geen wissel een beetje toe. Er vielen meer gaten in de verdediging waardoor het al snel 2-3 werd. SVF bleef vechten en er werd maar kon ook een derde doelpunt niet voorkomen. Floris zet een nog een keer de versnelling in en met een beetje hulp van de keeper werd het ineens 3-4. Met nog een paar minuten op de klok was er goede hoop op drie punten. De wat slordige fouten zag werd het echter toch nog 4-4 maar het was een superleuke wedstijd om te kijken en het eerste punt is binnen.