DVSA JO11-1 tegen SVF JO11-1

16 Sep 2017 | JO11-1, Pupillen

Zaterdag 16 september 2017, 8.45 uur.

Regen en een drassig veld, maar we laten ons er niet door weerhouden. We starten de wedstrijd met een aanval. De eerste kans volgt al na drie minuten. Lucha schiet op het doel en een cornerbal volgt. Na vijf minuten valt de eerste goal. Sem geeft de bal mooi voor en Mika maakt het af, 1-0.

DVSA valt aan, maar Merijn blokt en SVF heeft de bal terug. Een schot van Bram gaat net naast. Lucha krijgt een kans en schiet raak, 2-0. SVF krijgt aardig wat corners achter elkaar. Corner nummer 5 weet de keeper van DVSA mooi te redden. Dan volgt een corner genomen door Sem, waaruit Lucha 3-0 scoort. Ondertussen zijn we in de 18de minuut en schiet Merijn op het doel vanuit een corner van Sem. Na wederom een corner maakt Bram een kopbal naast het doel. Onderling wordt lekker overgetikt. Merijn passt op Sem en daar is weer een corner. Dan gaat DVSA in de aanval. Stijn heeft de bal al snel stevig te pakken. Er volgt een aanval en Bram scoort 4-0. Mika weet al snel de bal weer te onderscheppen en maakt de actie mooi af, 5-0. De zesde goal staat op naam van Lucha. En vlak voor rust schiet Mika de zevende goal erin.

Na rust staat Koen voorin en scoort direct 8-0. Merijn volgt al snel met een afstandsschot 9-0. Lucha weet er met een kanonschot 10-0 van te maken. Al snel daarna geeft hij een mooie voorzet aan Koen en die maakt 11-0. En omdat hij de smaak te pakken had, schoot hij er direct weer eentje in, 12-0. DVSA valt aan, maar Stijn weet het mooi te redden. Daniël verdedigt daarbij goed en speelt mooi over. Koen maakt 13-0 uit een afstandsschot. De keeper lijkt de bal te hebben, maar laat los. Lucha schiet de 14de goal erin. 15-0 is een afstandsschot van Bram. En als afsluiter een mooie driehoek tussen Koen, Merijn en Lucha, 16-0. Een dikke overwinning waar de jongens dik tevreden mee zijn 🙂