DVSU F3 – SVF F2

08 Mar 2016 | Pupillen

Zaterdag 5 maart 2016
Dit keer mogen we uit spelen tegen DVSU F3, het was lekker koud en het veld was hier door glad! Maar dat vonden wij wel leuk.

Wij van de F2 miste 2 spelers dus hadden wij hulp van Milan uit de F3 gekregen. Ik merkte dat we nog wakker moesten worden wan al snel na de aftrap stonden we al 1-0 achter en nog geen 2 minuten later was het al 2-0 voor de DVSU F3, maar ik nam mijn mannen bij de hand en schreeuwde ze naar voren met als 1 doel, SCOREN!!

En daar gaven ze gehoor aan Jurre scoorde de 2-1, daar was de tegen partij niet blij mee en zij dachten we hoeven niet alleen tegen de bal te schoppen, dus namen ze Jurre zijn benen ook maar even mee! De speler die dat deed werd er meteen uitgehaald.

Na de rust gaven de Coaches even een goeie peptalk en dat hielp goed, al snel na de rust scoorde Yorick uit een schitterende Corner 2-2 . (Spannende wedstrijd) Door druk te zetten kwamen we ook nog op voorsprong door een schot van Jurre 2-3 maar helaas net voor het eind signaal werd het 3-3!