DOVO JO11-3 tegen SVF JO11-1

29 Nov 2016 | JO11-1, Pupillen

Om 08.30 uur met schoon gekrabde ruiten op weg naar Veenendaal. Vandaag de match tegen hekkensluiter DOVO! De mannen hadden er zin in maar werden door René en Ruud gewaarschuwd voor onderschatting! We hadden maar 1 wissel, Lucha had een feestelijk familieweekend. Ook trainer Onno kon er helaas niet bij zijn, hij moest een zieke collega vervangen. Maar via de groeps-app kwam van beide de succeswensen en het verzoek om de drie punten mee naar Cothen te nemen.

Met de rijp nog op het veld werd er toch om half tien afgetrapt en het was direct duidelijk dat onze mannen maar voor één doel naar DOVO waren gekomen. De keeper werd al snel op de proef gesteld. De ene na de andere vloeiende aanval werd ingezet richting DOVO doel. Toch duurde het nog even voordat er echt met scherp werd geschoten. Het was Rens die de openingstreffer op zijn naam mocht schrijven. Daarna was er geen houden meer aan. Toon tekende voor nr. 2, 3 en 4 en Wessel wist net voor rust met een volley de 5de er in te prikken na een fantastische voorzet van Jason. Spaarzame aanvalletjes van DOVO kant werden vakkundig gepareerd door Bram en Merijn.

Na rust werd de opstelling wat omgegooid. DOVO deed wat het kon maar SVF bleef verzorgd voetbal op de mat leggen. Het werd een waar doelpunten festijn, Wessel nam nr. 6 voor zijn rekening, daarna weer de beurt aan Toon punt nr. 7 en een kopbal van Rens punt nr. 8 na een scherpe corner van onze specialist Koen. Wessel tekende voor punt 9 en 10 en Jason was de maker van nr. 11. Het slotakkoord was voor Rens om de eindstand op het bord te zetten. 0-12 !!!!  Arm DOVO had de grootste nederlaag van het seizoen geleden tegen onze mannen.

Best lekker om zo een keertje uit te kunnen halen toch? Nu nog 2 wedstrijden voor de boeg, beide tegen HDS uit Leersum. Als we dit niveau weten vast te houden kunnen we de vierde plaats behouden. Dit zou een geweldige prestatie zijn voor dit jonge team! Maar trots zijn we natuurlijk sowieso.