DOVO JO11-3 tegen SVF JO11-1

19 Nov 2017 | JO11-1, Pupillen

zaterdag 18 november in Veenendaal.
4e minuut vrije trap Lucha op goal; eerste doelpunt
Bram vrij gelopen naar doel, vrij voor keeper afgelegd op Toon via tikje en goal
Daarna doelpunt afgekeurd tussendoor
Opkomende Daniël met goed schot op doel
3 nul in de achtiende minuut. Bram schiet op het doel, bal ketst af en Toon maakt het toch nog af
Meteen erna in de 19e minuut Mika van links strak in de rechterhoek 0-4
24ste minuut volley uit de lucht geschoten door Mika.
Rust 0-5
4 pogingen van tegenstander op het doel, 1-5
Lucha voorzet op Bram 30ste minuut 1-6
Daarna meteen hetzelfde spel en weer Bram goal 1-7
Mooie reddingen tussen door door Stijn, tegenstander heeft een paar kansen gekregen
37set minuut 2-7 door goal tegenstander
40 ste minuut vrije trap van Toon met prachtige boog direct in de kruising, wereldgoal! 2-8
43 ste minuut Lucha schiet op Toon, Toon schiet op doel keeper laat los in eigen doel 2-9
Daarna schiet Mika in linkerhoek na mooie aanval met drie maal overspelen 2-10 de dubbele cijfers in

filmpje 1

filmpje 2

Ik vond het zelf een leuke wedstrijd en ik ben blij dat we hebben gewonnen. In het begin waren we meteen fel op de bal maar we passden nog niet veel over. In de tweede helft ging het wel beter en hebben dus met 10-2 gewonnen. Ik vond de wetstrijd in ieder geval leuk!!!!!!!! En we staan nu eerste en heel ver voor.