DOVO D8 – SVF D3

12 Oct 2015 | JO13-3, Pupillen

10 oktober 2015, we moesten erg vroeg vertrekken, 7:15. Dus liep de wekker af om 6 uur. Vroeg!!!
De eerste tien minuten speelde we heel erg goed maar toch na een goede counter lag de bal er al bij ons in. Maar toen kwamen wij weer met een goede aanval en Deke legt hem er in, 1-1. Na een mooie aanval van DOVO wordt de 2-1 gemaakt. DOVO lijkt nu echt sterker te worden. En na weer een mooie aanval wordt de 3-1 gescoord. Vlak voor rust wordt de 4-1 gescoord. Tweede helft heel erg veel drukte voor ons goal. Mooie redding van Quinten , maar de bal komt het strafschopgebied niet uit. Dan schiet DOVO hem er maar in, 5-1. Dan gaat Deke er vandoor met de bal maar ziet de vrije Luuk niet, bal gaat voorlangs. Dan komt DOVO weer met een aanval, een schot op het doel maar Quinten tikt hem uit de kruising, geweldige save. Dan een paar corners achter elkaar, DOVO krijgt de bal en haalt uit op het goal, 6-1. Een mooie aanval van SVF, een diepe bal op Luuk de Ridder die naar het doel loopt maar krijgt hem er niet in, jammer. Dan een mooie solo van een DOVO speler en een wippertje over Quinten heen, 7-1. Daarna snel de 8-1. Het laatste deel van de wedstrijd lijkt het er op dat er niet zoveel meer gebeurd. DOVO krijgt nog wat kansen maar wij hebben Quinten. Einde wedstrijd. De eerste 20 minuten waren we gelijkwaardig met deze koploper maar daarna was DOVO beter. Als we dit vasthouden dan komen de punten vanzelf. Ik heb zin in volgende week! Groetjes, Jeffrey Goes