DEV JO8-1 – SVF JO8-1 5 april 2019

08 Apr 2019 | JO08-1

Vandaag een spannende wedstrijd op het programma tegen “onze vrienden” uit Doorn. Helaas was Nick afwezig ivm griep. 

Bij aankomst snel omkleden en direct naar het veld. Er is immers geen tijd over voor een warming-up, dus even een korte pep talk en 

direct vlammen! Die boodschap word direct bij de aftrap goed opgepakt, want SVF oogt energiek en gretig. Dit resulteert direct in een flink aantal doelpogingen voor Mats en Sem, maar de bal wilt nog niet in het netje. Dan volgt er een snelle counter van DEV en staat de aanvaller één op één met onze keeper Vigo, die goed zijn doel uitloopt en de bal verovert. SVF blijft goed voetballen, met vooral goed samenspel! Het enthousiasme straalt eraf en de “koppies staan goed” . 

Bij de eerstvolgende aanval valt dan eindelijk de 1-0 na wederom mooi samenspel tussen Bowie – Lars en Xavier, weet Sem onze spits Mats te bereiken die koeltjes de openingstreffer binnenschiet. 

Bij de daaropvolgende aanval krijgt Bowie de bal op het middenveld, bedenkt zich geen minuut en schiet de bal vol op zijn wreef net over de kruising. Was een wereldgoal geweest…

Dan pakt DEV het initiatief, waarbij één speler zichzelf onderscheid met een prachtige schiettechniek. Hij dribbelt vanuit de corner het veld in en jaagt de bal in de verre hoek. Schitterende goal, 1-1. 

Gelukkig blijft SVF rustig en zelfverzekerd. 

Lars ontvangt de bal op het middenveld en bereikt met een mooie voorzet Mats die via een slidings de 1-2 binnenglijd. 

Ondertussen hebben Xavier en Vigo gewisseld met het keeperswerk en laat Xavier zichzelf gelijk gelden met een mooie redding één op één. 

Sem positioneert zich vandaag veelal op het middenveld en verzorgt veel steekpasses naar voren. Zo ook naar Bowie die de rollende bal niet raakt maar door een mooie schuinbeweging de keeper misleid en de bal rustig het doel in rolt. Perfecte manier van samenspel 

DEV krijgt daarna een flink aantal kansen maar weten onze laatste man “alias bulldozer Freek” niet voorbij te komen. Hij speelt verdedigend een perfecte wedstrijd! 

De afsluitingstreffer maakt Mats met een hard laag schot in de hoek. 1-4!

Een geweldige teamprestatie, met een trotse coach en meegereisde supporters / ouders. Met de punten op zak keren we terug naar Cothen en gaan we ons komende week voorbereiden op de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen DVSA.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy