DEV JO11-1 tegen SVF JO11-1

22 Apr 2018 | JO11-1, Pupillen

Zaterdag 14 april moesten we uit tegen DEV. Een leuke derby!

We waren 1 minuut bezig en kregen een snel tegen doelpunt. Er werd door een meisje gescoord, dat was even schrikken. De kansen gingen over en weer, de bal wilde er maar niet in. Na 10 minuten was het weer DEV die 2-0 scoorde. Het zat ons niet mee.  Maar we bleven positief. Na een mooie voorzet van Lucha kopte Bram de 1-2 binnen. Niet veel later scoorde Toon de 2-2. We kunnen ze hebben dachten we. Maar helaas voor de rust scoorde DEV 3-2 en zelfs 4-2.

Na wat gedronken te hebben en wat tactische aanwijzingen te hebben gehad begonnen we met de 2e helft. We voelden dat we de betere ploeg waren, en we geloofden er weer in. Lucha scoorde de 3-4 en 4-4, we kregen vleugels! Niet veel later scoorde Toon 4-5 en Mika 4-6. We hadden deze wedstrijd wel 10 doelpunten kunnen scoren!

Goed dat we als team zijn blijven knokken en hebben daardoor verdient gewonnen.