De Sint en zijn pieten op bezoek bij SVF

De Sint en zijn Pieten hadden wat tijd vrijgemaakt om op bezoek te komen bij SVF en dan met namen voor de allerkleinsten. Na eerst getraind te hebben zaten zij met spanning te wachten om vijf uur, want dan zou hij komen. Al gauw verschenen eerst de Pieten die erg gul waren met hun strooigoed. De Sint en zijn knechten werden welkom geheten door Hanneke van Woudenberg.

Hierna werden diverse kinderen bij de Sint geroepen en hij had doorgaans wel een positief gesprekje. Zoals bekend houdt Sint Nicolaas van zingen. Niet alleen door de kinderen, maar ook door trainers, leiders en zelfs de voorzitter en de fotograaf waren de klos. Als beloning kreeg iedereen een grote handvol pepernoten. Na een uur gaf de Sint te kennen dat hij naar een volgend adres moest, maar alvorens hij vertrok kregen alle kinderen een prachtige bal.

De Sint en zijn Pieten werden nog bedankt voor hun zijn bezoek aan SVF en onder het zingen van het mooie lied: Dag Sinterklaasje………………………., vertrok de Sint en hopelijk zien wij hem volgend jaar weer.

Fotoalbum

Wim Terwint

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.