De Sint en zijn pieten op bezoek bij SVF

03 Dec 2018 | Laatste Nieuws

De Sint en zijn Pieten hadden wat tijd vrijgemaakt om op bezoek te komen bij SVF en dan met namen voor de allerkleinsten. Na eerst getraind te hebben zaten zij met spanning te wachten om vijf uur, want dan zou hij komen. Al gauw verschenen eerst de Pieten die erg gul waren met hun strooigoed. De Sint en zijn knechten werden welkom geheten door Hanneke van Woudenberg.

Hierna werden diverse kinderen bij de Sint geroepen en hij had doorgaans wel een positief gesprekje. Zoals bekend houdt Sint Nicolaas van zingen. Niet alleen door de kinderen, maar ook door trainers, leiders en zelfs de voorzitter en de fotograaf waren de klos. Als beloning kreeg iedereen een grote handvol pepernoten. Na een uur gaf de Sint te kennen dat hij naar een volgend adres moest, maar alvorens hij vertrok kregen alle kinderen een prachtige bal.

De Sint en zijn Pieten werden nog bedankt voor hun zijn bezoek aan SVF en onder het zingen van het mooie lied: Dag Sinterklaasje………………………., vertrok de Sint en hopelijk zien wij hem volgend jaar weer.

Fotoalbum

Wim Terwint

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy