De Musketiers JO13-1 – S.V.F JO13-1

09 Apr 2018 | JO13-1, Pupillen

Zaterdagochtend 7 april moesten we uit voetballen tegen de Musketiers, ik had er veel zin in want het was heel lekker weer om te voetballen. We waren compleet, iedereen was er dus konden we vertrekken naar de Musketiers.

Toen we daar eenmaal waren konden we gelijk in de kleedkamer en kregen we de opstelling te horen. We gingen het veld op, deden een warming-up en nog een kleine bespreking. Toen klonk het fluitsignaal, we waren begonnen.

Al gauw in een van de eerste minuten scoorden we met 0-1 in de 2e minuut door Jasper. Even later viel de volgende treffer en werd het door Tijl in de 10e  minuut 0-2. Vlak daarna werd de derde alweer gescoord door Tijl en gingen we de rust in met 0-3. In de rust hebben we nog een paar dingen besproken en startten daarna de tweede helft.

In de tweede helft zijn we gelijk fel gestart en hadden we dus ook snel weer balbezit waardoor we de 0-4 dankzij Finn in de 35e minuut al gescoord hadden. Maar daar hield het niet mee op want daarna was de 0-5 door Finn in de 52e minuut er al weer. En even later kwam de 0-6 van Wessel in de 55e minuut en dat was voor ons nog steeds niet genoeg, want even later scoorde Wessel in de 58e minuut de 0-7.

We hoorden Finn vanuit de dug-out schreeuwen: GA VOOR DE 0-10, GA VOOR DE 0-10!! Maar het bleef bij 0-7 en het fluitsignaal klonk. We hebben dus een goede overwinning gehaald.

Wat ook heel leuk is om te weten is dat Roda ’46 JO13-3 verloren heeft van CDW JO13-3G dus staan we nu 1e!!!

Verder hebben we ook nog een leuke groepsfoto gemaakt !