‘De derby tegen Aurora…’

03 Nov 2016 | JO10-1, Pupillen

Vandaag, zaterdag 29 oktober 2016, staat er een bekerwedstrijd voor SVF JO 10-1 op het programma. Aurora JO 10-1 is vandaag de tegenstander in deze onvervalste derby. En bij een echte derby horen veel toeschouwers… Zeker, die waren in groten getale aanwezig! En dat allemaal onder prachtige weersomstandigheden. Het kan niet anders: dit moet een heerlijke wedstrijd worden…

Voorafgaand aan de wedstrijd is de wedstrijdspanning van de gezichten af te lezen. Zodra de wedstrijd begonnen is, creëren zowel SVF als Aurora kansen voor de goal van de tegenstander. De toeschouwers leven mee met SVF! De aanmoedigingen geven SVF vleugels… Jurre scoort al snel 1-0. Kort daarna een prachtige aanval. Sem gooit in op Jurre, die de bal overspeelt op Sven. Sven is sneller dan de keeper bij de bal om de 2-0 binnen te tikken. Hoewel ook Aurora een goede wedstrijd speelt, gaat SVF heel erg goed om met de kansen…

Uittrap van Dustin op Sven, die 2 tegenstanders het nakijken geeft. Via een mooi schot ‘met links’ staat het 3-0. Net voor de rust een pass van Sem op Beau, die beheerst de 4-0 maakt! Dat is tevens de ruststand. Wat een luxe om met 4-0 te kunnen rusten!

Na rust gaat SVF door waar het voor de rust geëindigd was: goed voetballen en kansen benutten. Nu is het de beurt aan Jurre om de 5-0 en 6-0 te maken. Dan als laatste is het de beurt aan Sem. Hij scoort vandaag z’n tweede goal en zorgt dat 7-0 op het scorebord komt!

Als toeschouwers hebben wij genoten van leuke pot voetbal. Ontzettend leuk om zien dat dit team elke week grote stappen maakt!

Veel succes volgende week tegen Hercules!