CDW JO11-3 tegen SVF JO11-1

28 Oct 2016 | JO11-1, Pupillen

Het is zaterdag morgen 22 oktober half 9, het is vroeg, koud, maar we hebben er zin in !

We gaan direct in de aanval en we hebben al verschillende kansen in de eerste 10 minuten, maar het lukt ons nóg niet om de bal in het doel van de tegenpartij te krijgen.  Er volgen verschillende acties in de voorhoede, door een mooi samenspel tussen Wessel en Koen, maakt Koen 0-1. Vrij snel daarna komen onze jongens weer in actie, Lucha onze speedy, gaat met de bal er vandoor, speelt over op Koen en deze scoooooort! 0-2. Er volgt een corner, Wessel krijgt de bal, bingo 0-3. Jason aan de bal, bal op Wessel, bal op Koen…. 0-4. CDW weet niet wat ze overkomt want daar gaat Koen alweer met de bal er vandoor, speelt af op Jason, 0-5.

SVF is constant in de aanval, onze verdediging heeft het rustig vandaag. Afgezien van een paar terugspeelballen heeft ook onze keeper Liam vandaag tot nu toe een makkie. Onze jongens blijven maar aan de kant van CDW.  Het is rust, we gaan lekker!!

Aftrap 2e helft, we gaan er direct weer voor.

Er volgt al snel een actie van onze bulldozer Bram, zijnet. Marijn neemt de bal, schiet… lat. Rens binnenkant paal, eruit. Toon, schot op het doel, naast. Het lijkt ons even niet meer te lukken. Maar dan corner voor SVF en met een geweldige kopbal, kopt Rens de bal het doel in 0-6. We zijn er weer!!

Bram aan de bal, schiet en een schitterend doelpunt 0-7. Onze verdediging onderschept de bal alweer. Er volgt een mooie actie van Rens, hij passeert de keeper… 0-8. Lucha 0-9 Rens 0-10
Weer Lucha 0-11. Het heeft even geduurd maar CDW wil toch ook nog niet helemaal opgeven,  ze scoren 1-11. Maar SVF is er alweer, Jason 1-12. Rens maakt nog 1-13 en 1-14.

Wat een wedstrijd, we hebben CDW een poepie laten ruiken!!!!