CDW E8 – SVF E4G

17 Apr 2016 | Pupillen

Zaterdag 16 april moesten wij uit tegen CDW. Om 10.15 stonden we gelijk klaar op het veld. Zoals elke week willen we weer hard werken.

Meestal sta ik achterin, maar vandaag mocht ik beginnen links voor. De wedstrijd was nog geen minuut begonnen en ik pakte de bal van de tegenstander af en kwam met een actie voor het doel. Ik kon de bal tegen het net aankrijgen van de tegenstander. Ik en mijn medespelers waren super blij. We bleven goed met elkaar overspelen, waardoor ik zelf weer mooi voor het doel kwam. Maar helaas net naast.

We hielden het achter goed dicht, waardoor de spelers niet echt bij onze keeper Max kon komen. Bradley stond in de verdediging, maar wist mooi alleen naar voren te rennen en kon daardoor scoren. Het was 0-2 voor ons. We bleven lekker overspelen, toen kon Lisa een mooi doelpunt scoren. Ook wist Bradley weer een doelpunt te scoren. We bleven goed en mooi overspelen, Lisa miste een mooie kans voor het doel. Met de rust was het 0-4 voor ons. Ron en Hildo hielden een praatje in de rust. Dat ze super trots op ons waren en als je kans voor het doel hebt dat we moesten proberen te scoren. Daarbij moeten we ook wel met elkaar blijven overspelen.

Na de rust voert CDW de druk een beetje op. Ze wisten iets meer voor ons doel te komen. Helaas scoorde CDW en was het 1-4. We moesten ons hoofd er wel goed bijhouden, want verliezen wilde we deze partij niet. De verdedigers werkten super hard, zodat CDW niet kon scoren. We konden elkaar minder vinden, waardoor we niet veel meer voor het doel konden komen. Maar ondanks alles bleven we ervoor gaan. Toch wisten we nog enkele keren bij het doel te komen, maar we scoorde niet meer. CDW pakte de kans en maakt nog een doelpunt.

Gelukkig ging toen de fluit voor het eindsignaal. We hebben gewonnen met 2-4 tegen CDW. We waren super blij, want we winnen niet zo heel veel.