CDW D4 – SVF D3

21 Nov 2015 | JO13-3, Pupillen

21 november 2015, we moesten een beker wedstrijd spelen tegen CDW.  Na een regenachtige ochtend was het gelukkig droog toen we de aftrap mochten nemen. Het begon goed. Maar na een kwartier ging het mis. CDW maakte drie treffers achter elkaar. En daar bleef het niet bij, we gingen de rust in met een 5-0 achterstand. Het lukte ons steeds niet om een kans te creëren. Maar dank zij het uitstekende keepen van Quinten van Eijk lukte het CDW niet om te scoren in de eerste fase van de tweede helft. Maar dit konden we niet vast houden en CDW scoorde al gauw weer. Het was duidelijk te zien dat CDW een klasse hoger speelt. En het lukte ons maar niet om te scoren. CDW creëerde wel genoeg kansen en scoorden nog een paar keer. Uiteindelijk verloren we de wedstrijd met 11-0. Groeten Quinten van Eck