Buitenspel-doelpunt nekt SVF

21 Mar 2016 | Heren zondag, SVF 1

De middag begon deze 20e maart prachtig.  Het sponsorcontract met de Rabobank werd feestelijk ondertekend.  Voor drie jaar zijn zij hoofdsponsor van onze jeugd. Het zal duidelijk zijn dat SVF hier erg blij mee is. Zou de wedstrijd ook tot een feestje kunnen leiden!

De wedstrijd tegen DWSV begon met Mark Mocking en Scören Verbeek in de basis.  Zou het nu wel lukken om punten te pakken? Het spel zag er veelbelovend uit en was beter dan voorgaande wedstrijden. Er werd weer hard gestreden en de eerste goeie kans was voor SVF, maar Scören kon deze niet verzilveren. DWSV kon moeilijk in hun spel komen en dit was zeker een verdienste van SVF. Doorgaans was SVF op het middenveld de baas. Doelpunten bleven echter uit en zo ging men rusten met een stand van 0-0.

De 2e helft was een kopie van de 1e. Vele dachten dat een doelpunt voor SVF niet lang kon  uitblijven. Die hoop werd de grond ingeboord, doordat de scheidsrechter een buitenspeldoelpunt  van DWSV goedkeurde. Onze grensrechter Henry protesteerde nog wel maar de scheids had hier geen aandacht voor.  Om nog meer druk te zetten op het doel van DWSV werden nog twee extra aanvallers , Mick van de Bildt en Thomas van Dijk, ingezet. Hierdoor werd ook risico gelopen. DWSV kreeg nu meer ruimte om nog een keer te scoren.  SVF had geen andere keus,  maar moest proberen om minstens gelijk te komen.

Ondanks de nog grotere inzet van SVF leverde het niets op. Het grote manco van SVF om doelpunten te maken was ook deze wedstrijd aan de orde. Toch is er nog van alles mogelijk. Wat zou het prachtig zijn, wanneer SVF a.s. weekend punten kan pakken.

Op paaszaterdag spelen wij een uitwedstrijd tegen Schalkwijk om 17.00 uur en 2e paasdag om 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen Odijk. Wij moeten de jongens blijven steunen.

De foto’s kunt in bekijken in het album.

Wim Terwint

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy