Beker wedstrijd SVF F2 – CDW F5G

10 Sep 2015 | Pupillen

Deze week mag ik Dustin de aanvoerder zijn, we hadden er met zijn allen weer veel zin in na de gewonnen uitwedstrijd van de week er voor, 15 – 0 tegen DEV Doorn. Nu, 5 september,  moeten wij thuis tegen CDW F5G. De aftrap was om 10:15 uur, iedereen nam zijn positie in, we hadden opdrachten van onze leiders gekregen om weer goed samen en over te spelen.
Na het fluitsignaal , hadden wij al snel de bal en gingen we op weg naar het doel van CDW, met een paar keer snel over spelen kon Sem dan al snel schieten. Helaas stond de kieper in de weg, maar naar een paar keer lukte het ook om de keeper op het verkeerde been te zetten en tikte Jari de 1 – 0 binnen. Even later was het rust signaal.
Na een keepers wissel bij ons en een paar aanwijzingen van onze leiders Jan-Willem en Arthur, beginnen we aan de 2e helft. We dachten nu moet het gebeuren, al snel kon Jurre scoren na een voorzet van Jari 2 – 0. De 3 – 0 kwam ook op naam van Jurre na een solo recht door het hart van de verdediging van CDW. Daarna hadden we de smaak te pakken en begonnen we steeds beter over te spelen en maakte we steeds meer kansen waar ook doelpunten uit voort kwamen, Imre tikte de 4 – 0 binnen, vervolgens dacht Jurre laat ik er ook nog maar 1 scoren en net voor het eind signaal gaf Imre een pracht van een voorzet op Sem en zette Sem de eindstand op 6 – 0. Top gedaan mannen van de F2 , dit moeten we vast houden. Groetjes Dustin van Woudenberg