Svf Cothen

Aanpassing corona regels

Vanaf 1 juli worden er nog meer beperkingen rond het voetbal opgeheven. Zo hoeft er ook bij de trainingen van senioren geen 1,5 afstand meer gehouden zodat ook bij deze teams weer partijvormen zijn toegestaan. Ook is het vanaf 1 juli weer toegestaan om oefenwedstrijden te spelen. Publiek is hierbij ook welkom maar groepen die geen huishouden vormen moeten wel altijd onderling 1,5 meter afstand van elkaar houden. We rekenen hierbij op de eigen verantwoordelijkheid van de ouders en toeschouwers zodat politieagentje spelen niet nodig hoeft te zijn.

Voor wat betreft de aanwezigheid van publiek/ouders bij de trainingen laten we alles nog bij het oude. Dat betekent dus dat er geen ouders bij de trainingen aanwezig kunnen zijn en kinderen die gebracht en opgehaald worden dit gebeurd bij het toegangshek van ons sportpark.

De kleedkamers zullen ook tijdens de trainingen de komende periode gesloten blijven waardoor je omgekleed naar de training moet komen en na afloop thuis moet gaan douchen. Ook zal de kantine gesloten blijven aangezien deze nog niet is ingericht voor de geldende 1,5 meter regels.

Ook al is weer meer toegestaan, de algemene regels uit ons eerder opgestelde protocol zullen nog gewoon van kracht blijven.

Met vriendelijke groet,

One Comments

1. Reply Post By Herman Mocking

Wel oefenwedstrijden, maar niet douchen en omkleden?