Voor SVF een mooie overwinning op Oranje Wit

29 Oct 2017 | Heren Zaterdag S.V.F. 1, Senioren

Vandaag zaterdag 29 oktober, ging SVF op bezoek bij Oranje Wit. Vooraf waren de verwachtingen dat SVF nu punten moest pakken tegen de laatste in onze klasse die tot nog toe alles verloren had.

Wat wij al bijna van zelfsprekend vinden, was ook nu weer het harde werken bij SVF goed zichtbaar. Tegen deze tegenstander kwam SVF ook toe aan het opzetten van goede aanvallen. Het was duidelijk te zien dat SVF de betere ploeg was. Dit resulteerde al gauw in een 0-1 voorsprong.

Na 10 minuten spelen schoot Julian Heijmans de bal op doel. De keeper van Oranje Wit keerde dit schot maar de terugspringende bal kwam bij Roel Barten, die eerst nog een mannetje uitspeelde en daarna de bal over de doellijn wist te schieten. Voor rust wist SVF de stand nog op 0-3 te brengen. Door: Julian Heijmans penalty (0-2), Een vrije bal wederom door Julian (0-3). Rigino Odijk scoorde ook nog maar deze treffer werd wegens buitenspel afgekeurd.

De 2e helft was nog geen drie minuten oud of Sander Mocking vergrootte te voorsprong naar 0-4. Na twintig minuten in de 2e helft werden door trainer Edwin Bakker, zoals hij dat meestal doet, de wissels ingebracht. Jeroen de Wit, Jeffrey Westening en Magdi Kandil voor resp. Justin Schoonderwoerd,Rik van der Mispel en Roel Barten. SVF wist nog tweemaal te scoren door Julian Heijmans en met deze mooie zege kon SVF drie punten meenemen naar Cothen.

Een terechte overwinning, maar het dient gezegd te worden dat deze tegenstander de zwakste was, tot nog toe, in deze afdeling.

Deze sombere, druilerige dag was nou niet bepaald prettig voor de foto’s. Volgende keer beter.

a.s. Zaterdag 4 nov. speelt SVF de thuiswedstrijd tegen GVC om 14,30 uur.