GVVV JO8-2 – SVF JO8-1 4 mei 2019

06 May 2019 | JO08-1

Vandaag een altijd lastige uitwedstrijd bij GVVV op het programma. Vanwege afwezigheid van Nick – Xavier & Freek, waren we genoodzaakt hulptroepen in te zetten vanuit andere teams.

Gelukkig waren Dean en Bart bereid ons vandaag te komen versterken en dus vertrokken we om 9.00 uur met 7 spelers richting Veenendaal. Een mooi voetbalcomplex wat zeker indruk maakt bij onze boys. Altijd leuk om daar te spelen! Na het omkleden een scherpe warming-up en na wat ballen afgewerkt te hebben op doel start de wedstrijd.

Vandaag veel scorend vermogen in het team en was het de uitdaging om vooral ook verdedigend de taken goed uit te voeren.

Met Vigo op doel in samenwerking met Mats – Bowie & Lars in de verdediging, stond het direct bij start van de wedstrijd “als een huis” 😉

Bart & Sem behoeden het middenveld en Dean voorin de punt als snelle spits.

Gelijk bij de aftrap oogde SVF scherp en nam het direct het initiatief met mooi samenspel. In de 2e minuut neemt Mats een corner die bij de eerste paal Bowie bereikt en koeltjes binnen tikt 0-1!!

SVF blijft doordrukken en krijgt een flink aantal kansen om de 2-0 binnen te schieten, maar die wilt ook na een mooi afstandsschot van Dean, die net over het doel suist, nog niet lukken.

Dan weet Mats met een mooie voorzet Dean te bereiken die de 0-2 binnen schiet.

GVVV is wakker geworden en gaat meer strijd leveren, waardoor Vigo een paar keer goed zijn doel moet verdedigen met mooie reddingen.

Tijdens een aanval van GVVV weet Bart de bal af te pakken op het middenveld en schiet met een mooi geplaatst afstandsschot de 0-3 binnen.

Na de korte rust herpakt GVVV zich en leveren Lars en Sem prima verdedigend werk! De jongens spelen als een team en werken enorm hard wat natuurlijk vanaf de zijlijn leuk is om te zien.

Bart schiet na 2 mooie aanvallen en een mooie voorzet vanuit Sem de 0-4 & 0-5 binnen. 0-5 tegen GVVV, daar kan je van te voren alleen maar van dromen.. 😉

En dat dromen gebeurde dan ook, want na wat minder scherp te zijn komt GVVV terug in de wedstrijd na in korte tijd de 1-5 en 2-5 binnen te schieten.

Gelukkig fluit de scheids voor de rust en dus een mooi moment ff de koppies bij elkaar te steken.

Mats wisselt met Vigo zijn tenue om het keeperswerk over te nemen.

Na rust start SVF weer scherp uit de startblokken en schiet Sem binnen korte tijd de 2-6 binnen vervolgt door Bart met de 2-7 score. Na een paar mooie reddingen van Mats weet hij met een verre uittrap Sem te bereiken die koeltjes als een echte spits de 2-8 binnenschiet.

Dan volgt er een geweldig doelpunt, waarbij Bart vanuit een hoge voorzet van Vigo de bal via zijn hak het doel intikt. De jongens genieten en spelen met passie en plezier.

Ook GVVV weet met een geweldige lopbal de 3-8 te scoren.

Waarna Bart de 3-9 / 3-10 & 3-11 de voorsprong verder uitbouwt.

Het team van GVVV moest wel even wennen aan deze achterstand, want ze hadden immers tijdens de gehele competitie pas één keer verloren. Sommige spelers konden daar moeilijk mee omgaan en dit zorgde voor wat onvriendelijke duels. Gelukkig voelde de scheidsrechter dit goed aan en wist na een paar spelers aangesproken te hebben de wedstrijd sportief te houden.

Dit in combinatie met wat hagel en natte sneeuw zorgde voor wat verkoeling in de koppies 😉

Na een paar mooie aanvallen vanuit GVVV zorgen Vigo – Lars en Bowie voor prima verdedigend werk! SVF blijft mooi samenspelen en Dean weet met 2 snelle dribbels de 3-13 en 3-14 binnen te tikken.

Bart sluit de wedstrijd af met een geplaatst schot, ofwel de einduitslag van 3-15.

Daarna gezellig met elkaar penalty’s schieten en de warme douche opzoeken.

SVF heeft “zijn visitekaartje” afgegeven in Veenendaal en met elkaar vol trots weer teruggereisd naar ons kleine dorpie.

Volgende week om 10.15 uur een thuiswedstrijd op het programma tegen Hooglanderveen. We verwachten uiteraard weer veel ouders / supporters langs de lijn om onze toppers aan te moedigen 🙂