SVF JO13-1 – FOCUS 07 JO13-2

27 Nov 2016 | JO13-1, Pupillen

Zaterdagmorgen om 11.30 speelde wij thuis tegen FOCUS. Het was een koude ochtend maar iedereen was fit en had er zin in. Bram onze keeper was er helaas niet bij door een feestje maar gelukkig kwam Quinten voor hem invallen. FOCUS stond één plaatsje boven ons ons dus er was goede hoop dat SVF kon winnen.

De aftrap werd begonnen door FOCUS maar dat maakt niks uit want midden de eerste helft werd door een assist van Tijl en nog een tikje na van Rik Resink de bal loeihard binnen geschoten door Rick van Leeuwen. 1-0 iedereen was heel blij. Aan het einde van de eerste helft kwam FOCUS in de aanval en schoot de aanvaller van FOCUS op ons doel Quinten had hem wel maar hij kon de bal niet klemmen en struikelde over Chris die op de grond lag, weer een aanvaller van FOCUS kwam op de bal af en wou de bal binnen tikken maar Chris lag daar ook nog op de grond en deed zijn voet naar voren waardoor hij het schot van de aanvaller blokte. Een hele mooie redding.

In de tweede helft kwam FOCUS al heel snel op 1-1 door een kopbal. Jammer maar we moesten doorzetten, we deden er alles aan om een doelpunt te maken maar het lukte niet. FOCUS kwam weer aan de bal en maakte helaas weer een doelpunt door een afstandsschot. We probeerden nog doelpunten te maken, maar iedere keer kon de verdediging van FOCUS de bal wegwerken of de keeper zat in de weg.

Jammer genoeg heeft FOCUS met 1-2 gewonnen. Volgende week beter.