SVF JO13-01 tegen Candia’66 JO13-02

17 Feb 2018 | JO13-1, Pupillen

Op zaterdagochtend 17 februari om 11.00 uur speelde wij onze competitiewedstrijd thuis tegen Candia’66 uit Rhenen. Omdat iedereen er klaar voor was begon de wedstrijd iets eerder.

Vooraf hadden de trainers de opstelling bekend gemaakt. We zouden proberen te spelen zoals de tweede helft afgelopen woensdag tegen CDW.

Vanaf de aftrap proberen we Candia’66 onder druk te zetten, maar ons spel is erg onrustig. Met diepe ballen proberen we onze spitsen Joep en Finn te bereiken. Candia’66 verdedigd maar komt er ook soms erg snel en gevaarlijk uit.

Dan over rechts een hele mooie aanval van ons, de voorzet wordt door Bram prachtig in het doel geschoten, 1-0 voor ons. Het rust en gaan we even naar de kleedkamer.

Nauwelijks is de aftrap van de tweede helft geweest of Candia’66 maakt uit het niets de 1-1. En niet snel daarna, bijna op dezelfde wijze de 1-2.

Maar wij zijn niet uit het veld geslagen en gaan met zijn allen door! We dringen Candia’66 achteruit en uit de vele kansen die daarop volgen scoren wij door Wessel twee doelpunten. In de allerlaatste minuut stuitert een afvallende bal volgens de scheidsrechter tegen een hand en krijgt Candia’66 een penalty en deze gaat erin. Hierdoor komt de eindstand op 3-3.

Na het douchen trakteerde Leon ons op iets lekkers.