SVF D1 – Baarn D1

27 Oct 2015 | Pupillen

Welkom allemaal! Vandaag moest SVF D1 tegen Baarn D1. Het was op  zaterdag 24 oktober. We kwamen daar aan we gingen ons omkleden en gingen het veld op. Toen de wedstrijd begon hadden wij  bal uit.  We gingen voetballen en na 10 minuten voetballen kwamen we 1-0 achter jammer. Daarna werd het ook 2-0 voor Baarn. Het was rust. We gingen het veld weer op en er werd goed gevoetbald door ons we kwamen snel op 2-1. We gingen door met goed voetbal en toen had Stijn een actie en we kregen een penalty helaas schoot Ferry op de paal. Daarna hadden hun een paar kansen maar Lars hield de ballen uit het goal. Daarna hadden ze nog een kans en die ging erin. 3-1 we ging verder we hadden kansen maar die gingen er niet in, dit was ook de einduitslag. Groetjes, Jelmer