Selectieteams SVF vanaf komend seizoen op zaterdag

14 Apr 2017 | Laatste Nieuws

Extra ingelaste Ledenvergadering
Woensdagavond 12 april was er een extra ingelaste Ledenvergadering vanwege de vraag die het bestuur kreeg of de selectieteams de competitie op zaterdag konden spelen.
Na gedegen onderzoek waarbij we in gesprek zijn gegaan met een aantal voetbalverenigingen die deze overstap al hadden gemaakt, en waarbij we 3 bijeenkomsten hebben gehouden voor de senioren en dames, JO19- en 17 en de vrijwilligers, overige leden en ereleden, hebben we ook nog een enquête onder alle senioren spelers gehouden. Al snel kwam naar voren dat de meerderheid over wilde stappen naar zaterdag maar dat ze vooral willen doen wat het beste voor SVF is.

Het advies van het Bestuur luide:
Onze selectieteams, dat wil zeggen het huidige eerste en het tweede zondag elftal,  gaan vanaf komend seizoen op zaterdag hun competitiewedstrijden gaan spelen.

Er zijn echter wel een paar nuances:
• S.V.F. wordt géén zaterdagclub! Wij bedoelen daarmee het volgende: Bij S.V.F. blijft de mogelijkheid om op zondag te kunnen voetballen. Ons huidige damesteam, alsook het derde elftal blijven op zondag competitie spelen. En ook de “krasse knarren” blijven op zondag hun training verrichten. Het kan ook heel goed zijn dat er spelers op zondag willen blijven spelen, zodat mogelijk zelfs een extra elftal op zondag zich aan kan melden.
• Stel je voor dat er op enig moment diverse teams zich aanmelden om bij ons op zaterdag te spelen, waardoor de capaciteit dit niet meer toe zou laten. Op dat moment krijgt het nieuwst komende team de gelegenheid om op zondag te gaan voetballen, tot het moment dat er op zaterdag weer ruimte vrijkomt.
• Diverse S.V.F.ers gaan op zaterdag graag bij onze buren van S.V.L. kijken. Ook ik ben daar regelmatig als toeschouwer aanwezig. En S.V.L.ers zijn met regelmaat te gast bij ons. Wij zullen ons uiterste best doen om in overleg met de K.N.V.B. onze thuiswedstrijden te spelen als S.V.L. uit speelt.

Wij huldigen hiermee onze standpunten; dat we zoveel mogelijk mensen uit Cothen en omgeving graag willen laten voetballen bij S.V.F. en ook dat ieder team bij S.V.F. even belangrijk is. Natuurlijk zijn onze Heren 1, Dames 1 en JO onder 19 de “vlaggendragers” bij onze club, maar de aandacht voor alle andere teams mag en zal daar niet onder lijden.

Bij acclamatie is het advies van het Bestuur overgenomen.

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy