Odijk 1 -SVF 1 alleen vooraf vuurwerk

28 Sep 2015 | Laatste Nieuws

Veel  jonge SVF supporters waren naar Odijk getogen en lieten dat ook blijken door vuurwerk en vooral veel rookontwikkeling.  Deze steun zou toch SVF moeten helpen , maar SVF begon  de
wedstrijd niet strijdlustig genoeg en kwam dan ook na tien minuten al  op een achterstand van 1-0. Odijk werd het  onvoldoende moeilijk gemaakt om tot scoren te komen. Wakker geschrokken trok SVF regelmatig ten aanval maar de uitvallen van Odijk waren zeer gevaarlijk en SVF moest dan ook alert blijven om geen grotere achterstand op te lopen.

In de dertigste minuut  kreeg SVF een corner te nemen en Martin Oostveen kwam netjes voor zijn man en wist de keeper van Odijk te verassen en bracht SVF op gelijke hoogte  (1-1)
Voor rust werd er niet meer gescoord, alhoewel  hier wel kansen voor waren, met als Odijk het gevaarlijkste team.

De 2e helft  een zelfde beeld en uit één van de aanvallen van Odijk wisten zij op 2-1 te komen. SVF verhoogde de druk op de bal  met steeds weer  Remco den Broeder met zijn verbale steun aan zijn jonge medespelers die zo’n steuntje best konden gebruiken. Jammer dat Remco uit moest vallen en dat hield ook in dat niemand de coaching overnam. Zijn plaats werd ingenomen door Richard van Rijn. SVF bleef hard werken en wisselde nog tweemaal. Freek Leferink voor Tim Odijk en Rik van der Mispel  voor Mats Vermeulen.  SVF kwam nog heel dicht bij de gelijkmaker,  maar het dient gezegd te worden dat Odijk ook de kans kreeg om SVF op een grotere achterstand te zetten.

a.s. Zondag  4 oktober de derby tegen Schalkwijk. Schalkwijk heeft ook een slechte start  dit seizoen en zal er alles aan doen om daar tegen SVF verandering in te brengen. Aan SVF de taak om de drie punten thuis te houden.  Ik reken op jullie !!!!  Wim Terwint