Nieuws van de TC-jeugd

19 May 2017 | Laatste Nieuws

Zoals ieder jaar aan het einde van het seizoen wordt er achter de schermen al weer hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Voor de Technische Commissie is dit normaal al de drukste periode van het seizoen, maar nu komt daar de invulling van de nieuwe commissie voetbalzaken en de voorbereidingen voor het nieuwe pupillenvoetbal bij. De jeugd tot en met O9 krijgen komend seizoen met nieuwe spelvormen te maken, met bijbehorende regels. De jeugd O10, O11 en O12 volgen een jaar later. Maar daarover later meer informatie.

Op dit moment ligt de prioriteit bij de nieuwe teamindelingen en het benoemen van de trainers/coaches en leiders. We hebben inmiddels de volgende trainers/coaches bereid gevonden voor de selectieteams:

JO19   André Verbeek
JO17   vacature
JO15   Patrick van Woudenberg en Edwin Odijk
JO13   Onno Heinsman
MO13 Ilse Mocking
JO11   Stefan Koster en René de Jong
JO9    Remco den Broeder

Ook voor de andere teams wordt gesproken met kandidaten voor een rol als trainer en/of leider.
Uiteraard zullen de trainers het niet alleen gaan doen, het streven is om (minimaal) twee trainers per team te hebben, eventueel aangevuld met leiders voor de wedstrijddagen.

De teams trainen tot 6 juni in de huidige samenstelling. Vanaf 6 juni gaat er getraind worden met de nieuwe leeftijdscategorieën, waarna we eind juni de teamsamenstellingen hopen rond te hebben. Over de trainingstijden volgt later meer informatie. De laatste voetbaltraining zal zijn op donderdag 29 juni, dan mag iedereen gaan genieten van de zomerstop. De eerste trainingen van het nieuwe seizoen zullen later, in ieder geval op deze website, worden aangegeven.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Ed Goes

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy