Heeft het gesmaakt ?

07 Feb 2016 | Laatste Nieuws

Met het draaiboek in de hand begonnen wij dit jaar aan de 28ste wafelactie.
Iedereen was weer bereid om zijn steentje bij te dragen. Het is frappant, dat wij al jaren kunnen rekenen op dezelfde mensen. Iedereen vindt het gezellig en het is voor SVF.
Soms valt er iemand af , om welke reden dan ook, maar zonder enige moeite wordt weer iemand anders bereid gevonden.

Donderdagavond  werd 150 pond bloem tezamen met andere ingrediënten tot beslag verwerkt.
Vrijdagmorgen werd om 9,00 uur gestart om de kantine om te bouwen tot een grote bakkerij, waar om 10,30 uur, met 21 ijzers, begonnen werd met het bakken.
Zoals ieder jaar kwamen al heel gauw de kinderen van de creche op visite om de eerste wafels te proeven. Met een half uurtje pauze voor de lunch was na vijf uur bakken al het beslag veranderd in wafels.  Het schoonmaken en het opruimen van de kantine was met zoveel vrouwen een fluitje van een cent.
Om vier uur zat iedereen moe maar voldaan aan een sapje of drankje om de dag nog even door te nemen. Als dank voor hun inzet, kregen alle dames een leuk presentje en iedereen werd bedankt voor hun inzet.
Nu was het wachten tot 18,00 uur op de jeugd met hun leiders. De B1 en B2 hadden de huis aan huis verkoop op zich opgenomen. Jammer dat we twee auto´s met chauffeur te kort kwamen. Jeugd was er genoeg.  Het resultaat was dat wij nu niet alle straten konden bedienen en we  150 porties over hielden. In de loeier wil ik hier nog even op terug komen. De jeugd op zaterdag morgen vond het niet erg, want deze hebben heerlijk kunnen genieten van deze overgebleven wafels.

Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die geholpen heeft en uiteraard grote dank aan onze sponsors. Voor de foto´s  moet u even kijken in het fotoalbum.  Wim Terwint

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy