Doet u al vrijwilligerswerk ?

16 Jun 2017 | Laatste Nieuws

Onderstaande mail heeft u onlangs gekregen van de leider van het afgelopen seizoen.  Helaas hebben wij nog maar van een zeer beperkt aantal leden antwoord terug gehad.

Omdat wij de indeling zo snel mogelijk willen maken, verzoeken wij u vóór 19 juni uw antwoord te mailen naar Bryan Lieverse via:  vrijwilligers@svfcothen.nl

Indien u al een vrijwilligerstaak doet willen wij dit ook graag voor 19 juni weten.

Hierbij daarom nogmaals de oproep:

 

Geachte ouders/verzorgers/voetballers,

Onze voetbalvereniging SVF gaat al een aantal mooie jaren mee. Dit geldt ook voor onze fantastische vrijwilligers die het jaarlijks mogelijk maken dat uw kinderen een balletje kunnen trappen.

Vanaf volgend seizoen zullen de senioren selectie teams (huidige zondag 1+2) overstappen van de zondag naar de zaterdag. Dit zorgt voor meer drukte bij SVF . Echter zal dit wel betekenen dat er meer handen nodig zijn op de vereniging.

SVF heeft zodoende besloten elke ouder/verzorger of voetballend lid, aan te schrijven om bij ons een vrijwilligerstaak te gaan vervullen, hetzij: kantinedienst, bestuursdienst of schoonmaakdienst.

Uiteraard heeft u zelf de keuzemogelijkheid om één van de taken te selecteren.

De dagen van de werkzaamheden zien er als volgt uit:

Onze insteek is een vast vrijwilligersteam te maken die om de 6 weken een vrijwilligerstaak verricht. Dit willen we om de continuïteit te waarborgen en het fijn is als iedereen op elkaar kan rekenen. Iedereen weet dan waar hij of zij aan toe is.

Mocht het ons niet lukken voldoende vrijwilligers te vinden om een vast team te maken, zijn we helaas genoodzaakt van alle voetbalteams de ouders of spelers in te delen bij een van de bovenstaande taken.

Bovendien is SVF dringend op zoek naar trainers en leiders voor junioren- en pupillenteams en scheidsrechters voor de junioren en de senioren wedstrijden!

Mocht je het leuk vinden om een team te leiden en/of doordeweeks te willen voorzien van een training, dan horen wij dit uiteraard graag.

Dit geldt ook als je in de weekenden een wedstrijd van de junioren of senioren zou willen fluiten.

De vrijwilligerstaken bardienst, bestuursdienst en schoonmaak gelden dan vervolgens niet voor u.

Vrijwilliger zijn bij SVF is vooral leuk en gezellig. Je ontmoet andere mensen, het geeft voldoening iets terug te doen voor een ander, je doet leuke sociale contacten op, het is goed voor onze vereniging, je leert er veel van en jaarlijks is er een super gezellig vrijwilligersfeest waar je voor uitgenodigd wordt en waar we samen met de andere vrijwilligers een gezellig feestje van maken.

Doet u al vrijwilligerswerk dan bent u uiteraard niet verplicht om een extra taak te verrichten. Wilt u aan ons laten weten welke taak u nu verricht, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Let op: helpen bij de Jeugdweek of het afsluitweekend of incidenteel wassen van kleding en het vervoeren van voetballers naar een uitwedstrijd is hier niet bij ingegrepen.

 

Wij wensen u alvast een fijne zomervakantie toe en hopen u volgend seizoen fit terug te zien!

Met vriendelijke groet,
Bryan Lieverse
Vrijwilligerscoördinator SVF

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy