Afsluitweekend, het was weer gezellig !

10 May 2016 | Laatste Nieuws

We hadden weer alle geluk van de wereld met het weer op het SVF Afsluitweekend ! Vrijdag 6 mei om 09:15 uur  stond de leverancier van de spellen voor de deur en werd er begonnen met opbouwen. Vele handen maken licht werk en we waren ruim op tijd klaar om de D-, E- en F-spelers te ontvangen.

Om 11:00 uur  werd het Afsluitweekend officieel geopend en konden de kinderen om 12:00 uur aan tafel voor een heerlijk broodje hamburger.

Vanaf 13:00 uur  begonnen we met de spellen waarin we weer wat nieuwe onderdelen hadden verwerkt: flessen schieten, ballenvangen (voor de ouderen minder jeugdigen onder ons: het bekende stokkenvangspel van Ted de Braak), omhaalkussen en slalommen mét afgeplakte bril. De spellen werden fanatiek gespeeld en de spelmiddag werd afgesloten met een touwtrekwedstrijd onder leiding van de captains Matthijs Mocking en  Stefan Rieff.  De D-, E- en F-teams werden per team in tweeën gedeeld en toegewezen aan een captain. Helaas trok Stefan steeds aan het kortste
eind.

Vervolgens weer aan tafel om de buikjes rond te eten en te vertrekken naar het zwembad. Weer schoon en, niet onbelangrijk, moe terug van het zwemmen gingen de E- en F-jes na nog wat snoep en drank naar de tenten.

Voor de D-spelers begon de avond net. Op de fiets naar Jos van Rijn om daar rondom een groot vuur marshmallows te roosteren en het bekende Thirty Seconds spel te spelen (soort hints). Terug bij SVF rond middernacht besloten de D-spelers met zijn allen in één kleedkamer te gaan slapen in plaats van in de tenten. Nou ja, van slapen kwam natuurlijk weinig, maar het was gezellig én ze hebben ‘s morgens zelf de kleedkamer aangeveegd en opgeruimd! Top jongens. Er stonden overigens wel wat “leuke” tekeningen op het schrijfbord die normaal wordt gebruikt voor de coaches.

Een rustig verlopen nacht in tegenstelling tot vorig jaar waarin er enkele jongens niet geheel vrijwillig in de kleedkamer werden opgesloten!

Zoals bij de opening al aangekondigd neemt Claudia Klein na 4 jaar afscheid van de organisatie. Claudia alsnog bedankt voor je inzet en voor het  aanbrengen van een nieuw bestuurslid: Mariska Germs. Mariska heeft al geholpen met het D-spel en zal volgend jaar volledig meedraaien met de organisatie van het afsluitweekend. Daarnaast zijn er nog meer mensen die zich hebben aangemeld en ik wil gelijk maar van deze gelegenheid  gebruik maken om dit zwart op wit te zetten! 🙂 Remco den Broeder, Ilse Mocking en Rodey van Maurik wij hopen inderdaad op jullie toegezegde hulp te kunnen rekenen volgend jaar!

Verder natuurlijk weer dank naar alle ouders/verzorgers en vrijwilligers die ons weer hebben bijgestaan! Fijn dat wij weer op jullie konden rekenen!  Graag tot volgend jaar!

Wist je dat:
– er twee boefjes ontsnapt waren?
– er dit jaar zo’n 20 minder deelnemers waren ivm de vakantieperiode?
– het hardste schot kwam van Ferry Stooker: 86 KM/U?
– het dit jaar de 23e keer was dat het Afsluitweekend werd georganiseerd?
– Ruud al zeker minimaal 19 jaar in de organisatie zit ?!
– er veel snoep is verkocht en de laatste (of was het de 1e?) nog om 04:30 uur wat kwam kopen?
– er in het pikkedonker gevoetbald is midden in de nacht op het kunstgras?
– wij het weer supergezellig vonden?
– je via deze link naar onze Facebook pagina gaat waar je alle foto’s kunt vinden

 

John van Gend

Fysiotherapie

advertisement

Word lid

Lid Worden bij SVF

WIL JIJ ONS HELPEN ? KLIK DAN HIERONDER

Vacatures bij SVF

Privacy policy

privacy-policy