Verslag voorwedstrijd van de JO11-1

29 Nov 2016 | JO11-1, Pupillen

De kanjers van SVF JO11-1 tonen karakter en winnen verdiend op fysieke kracht, passie inzet.

Vandaag hebben de boys een geweldige voorwedstrijd gespeeld tegen het GOY.

Vooraf aan de wedstrijd had de Sint nog een leuk cadeau voor alle spelers in de kleedkamer achtergelaten.

Nadat iedereen zijn pakje had uitgepakt gingen wij ons op de wedstrijd concentreren, want in de bekercompetitie hadden wij thuis met 4-1 verloren. En ook wisten wij dat onze tegenstander die ook 2e klas speelt bij de top drie staan in hun poule.

Na een goede warming-up waren de boys er klaar voor om vandaag voor een volle tribune en honderden fans langs de lijn, de strijd aan tegen een goede tegenstander.
Helaas kwamen wij door een verkeerde terugspeelbal van Rens al snel binnen drie minuten 0-1 achter. Maar Rens maakte het in de 13e minuut weer helemaal goed door een geweldige pass aan Toon te geven en die als een haas er vandoor ging en met een streep de bal in de rechterhoek knalde yessss 1-1. In de 20e minuut kwam T Goy gevaarlijk opzetten maar deze kans belande op de lat. De SVF giganten kromde hun schouders en zochten volop de aanval. In de 27e minuut gaf Wessel een mooie diepte pass op Jason die heel koel de bal inschoot yessss 2-1 heerlijk om te zien, de honderden supporters die uit hun dak gingen. Maar het juichen was van korte duur in bijna dezelfde minuut maakte T Goy weer gelijk.

In de rust hebben wij René, Ruud en ondergetekende het een en ander uitgelegd hoe wij de tegenstander moesten gaan aanpakken. Vooral de nummer acht van hun moest in gaten gehouden worden want hij speelde niet in de spits maar zakte steeds naar het middenveld, waardoor zij steeds een mannetje vrij hadden staan. De 2e helft ging gelijk op maar het was toch het Goy dat de 2-3 scoorde. Maar de boys lieten niet hun koppetje hangen en maakte vlak daarop meteen gelijk door een mooie pass op Toon te geven de Toon maakte prima af yesss 3-3.

SVF bleek tegen het einde van de wedstrijd sterker en fitter dan onze tegenstander en we maakten nog de 4-3 !  Toch kwamen wij bijna nog in de problemen, maar door een geweldige redding in de 41e minuut van Liam scoorde T Goy niet.